Oblečení | Blog FOTOPASTI.cz

Oblečení

Teplá bunda ze studeného severu

Teplá bunda ze studeného severu

Skandinávské vybavení se obvykle může pochlubit robustním i maximálně funkčním provedením. Výjimkou není ani myslivecké oblečení společnosti Härkila, z jejíž nabídky jsem vyzkoušel zateplenou bundu Insulated Midlayer

Číst celý článek

Bunda do nepohody

Bunda do nepohody

Značku Merkel proslavily zejména lovecké zbraně, k nimž nabízí též kompletní sortiment oblečení. Němečtí návrháři se snaží o vyváženost mezi uměřenými střihy a odstíny, jimž sekundují nejmodernější materiály nebo technické vychytávky. To vše platí i pro bundu Boreas G-Loft Gen. II, kterou vedle nimrodů ocení třeba cestovatelé, lesáci, střelci a preppeři. 

Číst celý článek

Na konferenci i do hor

Na konferenci i do hor

Do terénu chodím s batohem nebo hrudní brašnou, ovšem někdy se člověk vydává i na delší cesty autem či letadlem a potřebuje jiný typ příručního zavazadla. Pokud vám podobně jako mně nesedí klasické kufry, můžete sáhnout po mysliveckém cestovním modelu TETRAO Green.

Číst celý článek

S nohama v suchu i pohodlí

S nohama v suchu i pohodlí

Slovenská značka TETRAO letos zařadila do svého portfolia loveckou a turistickou obuv pro celoroční použití. Jako instruktor kurzů přežití vím, že právě boty patří k nejproblémovějšímu vybavení do terénu – najít kvalitně ušitý model s vyváženou prodyšností a voděodolností není zrovna snadné. Proto jsem neodolal a novinku otestoval.

Číst celý článek

Hore