Recenze na obuv Demar Caribou Pro

Pamatuji si, jak už moji prarodiče říkali a máma mi to zdůrazňuje dodnes, jak důležité je mít nohy v teple. V lese zvlášť. Ve vysoké mokré trávě, ve sněhu, blátě či na namrzlé půdě musí mít lesník, myslivec, lesní dělník, ale i běžný turista kvalitní, voděodolnou a zateplenou obuv. Když se na reportážích po celém Slovensku v současnosti setkávám s nestory práce v lese zvyknou zavzpomínat, že za jejich dob takové kvalitní boty a holínky nebyly, jaké jsou k dostání dnes.

V přírodě jsem prakticky každý den, v každém ročním období a tepelný komfort chodidel je pro mě zvláště důležitý. Je všeobecně známo, že od chladných chodidel každý člověk velmi rychle onemocní, u mě navíc pak trpí citlivá místa "v kříži." Znáte to, bolesti zad jsou obzvláště nepříjemné.

A tak jsem si včas letos pořídil obuv Demar Caribou PRO, o kterých jsem se před tím, než jsem si je objednal dočetl, že "představuje skvělou volbu obuvi pro zimní lov nebo procházky. Je vyrobena z kvalitního termokaučuku a vodě odolné nubukové kůže. Vnitřek obou bot vyplňuje vyjímatelná vložka, která se skládá z kvalitní přírodní vlny. Izolační materiál - kopolymer EVA chrání v maximální možné míře vaše nohy. , který rád loví v noci, na rybaření nebo na nošení ve volném čase."

I reference spokojených uživatelů na internetu byly příznivé: „kozačky se osvědčily ve sněhu i blátě, v porovnání s gumovou konkurencí je to přece jen něco jiného. suchu 1*. Dobrá kvalita, zateplení a hlavně cena je bezkonkurenční."

Kozačky Demar Caribou PRO nosím již několik týdnů. Mohu potvrdit, že jsou kvalitní a splnila i má očekávání. Mám nohy v teple v každém počasí. A listuji si v KATALOGU TOP PRODUKTŮ 2023/2024 rodinné firmy lesníky, zahradníky, myslivce a přátele přírody IBO CZ LOVEC, který byl k botám přibalen. Už jsem poprosil manželku, aby mi koupila pod vánoční stromeček jako dárek zateplenou fleecovou bundu. Budu mít spolehlivě v teple i ty mé citlivé "kříže."

Autor blogu: Jozef Marko

Tuto skvělou obuv naleznete zde: Caribou Pro