Deerhunter – svoboda a vzrušení, každodenní výzva, ochrana a pohodlí

Jedna z nejuznávanějších značek loveckého oblečení v Dánsku !!!

Lov a samotné myslivost představuje sport, který se po celém světě traduje dlouhé generace. Jinak nebylo ani v případě Engelových, kteří také podlehli této vášni. V roce 1985 se tato záliba spojila se zkušenostmi, které měla tato rodina již od roku 1927. Výsledkem tohoto spojení vznikla výroba funkčního oblečení. Postupem času vznikla dnes po celém světě velmi známá značka Deerhunter. Oblečení pro volný čas, myslivost, turistiku pro dámy, pány a v poslední době i pro ty nejmenší nadšence přírody.

Už od útlých začátků, kdy tato společnost vznikala, postupovala spolu s tvůrci i vášeň a touha. Snaha nevidět byznys a možnost zbohatnout, ale vytvářet nový způsob života a lepší pohled na lov.

Prvořadými podmínkami pro lovce a outdoorové nadšence jsou zejména nepromokavost oblečení, prodyšnost, maskování, funkčnost a samotné přizpůsobení se dané situaci. Inovace a technologie každý rok postupují, na co nezapomíná ani vyspělá značka Deerhunter. Při navrhování a výrobě se do oblečení integrují všechny nejnovější technologie a postupy. Každá vlastnost bundy, kalhot nebo jiného oblečení je testována ve vztahu k podnebí, odolnosti, funkčnosti a kvalitě.

Značka Deerhunter nabízí lidem po celém světě to nejspolehlivější oblečení za rozumnou cenu a v té nejvyšší možné kvalitě. To potvrzuje i fakt, že v dnešní době tato unikátní značka obléká její nadšence již na více než 40 trzích po celém světě. Společnost Deerhunter se stala v roce 2009 výhradním dodavatelem oblečení pro královskou rodinu v Dánsku. Je to velká čest pro každého, kdo stojí za výrobou tohoto oblečení.

Firma nezapomíná ani na dlouhodobý rozvoj, integraci nejnovějších technologií, širokou nabídku lidských zdrojů a eliminaci škodlivých faktorů během výroby do ovzduší.

Jak se postupem času tato světová značka rozšiřovala a expandovala do množství zemí, zvětšoval se i počet jejích zaměstnanců. Dnes pan Engel zaměstnává 500 lidí, z nichž 150 pracuje v Dánsku a ostatní jsou zaměstnáni ve dvou hlavních továrnách na výrobu oblečení. Pracují v Litvě a prodejních společnostech po celé Evropě.

Při vytváření nových modelů oblečení Deerhunter představují základní podmínky zabudování inovací, kreativita, využitelnost a know-how. Tvůrce motivuje dopředu zejména funkčnost, dlouholeté zkušenosti a nejdůležitější parametr, nejvyšší spokojenost a důvěryhodnost zákazníka.

Naše motto je – lov! Vize vytvářet kvalitní produkty s vysokým stupněm pohodlí. Hrdost, že můžeme dodávat do celého světa kvalitní oblečení každému lovci a milovníkovi přírody bez ohledu na to, v jaké zemi žije, jaký způsob lovu preferuje a jaké tradice jsou zažity v dané zemi.

Bunda, kalhoty či set oblečení pro každý druh lovu

Deerhunter nevyrábí jen takzvané obecné lovecké oblečení v klasické zelené nebo hnědé barvě. Poslouchá návrhy lovců z celého světa a soustřeďuje se na splnění jejich požadavků, aby mohli zažít ten nejlepší a nejkvalitnější lov, dokázali splynout s přírodou a být viditelní během společných lovu. Bere v úvahu různé druhy vegetace, světlo a klima.

Pro Deerhunter je funkčnost nejdůležitějším parametrem pro úspěšný lov! Naše lovecké oblečení je určeno k použití pro všechny druhy lovu, v různých typech vegetace a v různých klimatických podmínkách. Proto si dáváme záležet na výběru správných materiálů pro jednotlivé produkty. Spolupracuje s profesionálními myslivci, kteří se věnují různým druhům lovu po celém světě. Tímto způsobem získáváme široké znalosti, které jsou potřebné pro správný výběr mysliveckého oblečení pro trh.

Stručný průvodce materiály, povrchovými úpravami, vycpávkami a dalšími funkcemi

Na výrobu každého oblečení Deerhunter se dbá na preciznost, funkčnost a odolnost. Proto je prvořadé používání high-tech membrán, které zaručují vysokou úroveň proti průniku vody, prodyšnosti a vzdoru vůči větru. Náročné lovecké situace vyžadují ty nejkvalitnější materiály a povrchové úpravy.

Deerhunter věří, že nabyté důkladné znalosti, které jsou spojeny s testováním prostřednictvím profesionálů, jsou klíčovými kritérii pro výběr správných materiálů.

Mezi nejpoužívanější vycpávky patří izolace 3M Thinsulate, izolace bez peří 3M Thinsulate a DEER-TEX Temp.

Aby měl každý lovec pocit jistoty a bezpečnosti, mají produkty zabudované povrchové úpravy. Nejvíce oblíbenými jsou voděodolnost, ošetření kůže, teflonová úprava a rychleschnoucí materiál.

Co se týče materiálů, největší roli hraje konzultace se zkušenými lovci a testování designéry. Zapracované materiály musí být odolné, flexibilní a nesmí omezovat svobodný pohyb. Jedná se například o výztuž Deer-X-Dura, COOLMAX, HITENA, neopren, vlna, YKK zipy, DEER-DURA, bambus a materiál odolný vůči trnům.

Aby byly produkty opravdu připraveny odolávat všem nástrahám přírody, nesmí jim chybět funkce, bez kterých by byly jen obyčejným oblečením. Hovoříme o 100% vodotěsnosti, zesílených místech na nejvíce exponovaných místech, izolaci, prodyšnosti, lehkosti, tichosti, podlepených švech a odolnosti vůči větru.

Certifikát OEKO-TEX – záruka certifikovaného produktu bez škodlivých látek ! Jedná se o přední světovou zdravotnickou certifikaci pro textilní výrobky. Představuje demokratickou asociaci s 2-3 výročními setkáními, kde se rozebírají zlepšení, testování nových metod a norem. Každá iniciativa vychází na základě nejnovějších medicínských poznatků o látkách, které představují hrozbu pro lidské zdraví a životní prostředí, legislativě o chemikáliích a vývoji v oblasti textilu.

Celou nabídku kvalitního dánského oblečení Deerhunter naleznete na: Oblečení Deerhunter