Udržujte své potraviny dlouho čerstvé a prodlužte jejich trvanlivost až několikanásobně díky vakuovým baličkám potravin FoodSaver, které na český trh exkluzivní přináší IBO CZ LOVEC a www.FOTOPASTI.cz. Koupí některé z našich vakuových baliček potravin šetříte potravinami a v konečném důsledku šetříte i svými těžce vydělanými penězi. Vakuové balení masa a zvěřiny prodlouží jejich životnost až 5-8 násobně. Praktické baličky jsou jednoduché na použití a jejich funkčnost již ocenilo několik tisíc našich spokojených zákazníků. Neváhejte a přidejte se k nim i Vy.
Doba uchování při atmosférickém tlaku | Doba uchování při použití technologie vakuování | |
Chlazené potraviny (5 ± 2 °C) | ||
Červené maso | 3-4 dny | 8-9 dní |
Bíle maso | 2-3 dny | 6-9 dní |
Celá ryba | 1-3 dny | 4-5 dní |
Divina | 2-3 dny | 5-7 dní |
Tepelně zpracované produkty | 7-15 dní | 25-40 dní |
z vepřového masa | ||
Krájané vepřové maso | 4-6 dní | 20-25 dní |
Měkký sýr | 5-7 dní | 14-20 dní |
Tvrdý a polotvrdý ýyr | 15-20 dní | 25-60 dní |
Zelenina | 1-3 dny | 7-10 dní |
Ovoce | 5-7 dní | 14-20 dní |
Uvařené a následně chlazené potraviny (5 ± 2 °C) | ||
Pyré a zeleninové polévky | 2-3 dny | 8-10 dní |
Těstoviny a rizoto | 2-3 dny | 6-8 dní |
Vařené a pečené maso | 3-5 dní | 10-15 dní |
Koláče a zákusky | 2-3 dny | 6-8 dní |
Olej na smažení | 10-15 dní | 25-40 dní |
Mrazené potraviny (– 18 ± 2 °C) | ||
Maso | 4-6 měsíců | 15-20 měsíců |
Ryby | 3-4 měsíců | 10-12 měsíců |
Zelenina | 8-10 měsíců | 18-24 měsíců |
S cieľom poskytnúť vám čo najlepšie služby používame súbory cookie.