Jeden akumulátor pro všechna zařízení - VILLAGER FUSE™

Akumulátorový program Villager Fuse 18 V nabízí širokou škálu strojů a nářadí pro různé použití. Největší předností nové řady je využití několika strojů, na které Vám bude stačit jeden akumulátor a nabíječka (s výjimkou zařízení se dvěma bateriemi). Nářadí Fuse nabízí řadu dalších výhod.

Tato skvělá akumulátorová řada se stará o životní prostředí. Méně výrobků znamená menší využití surovin a menší produkci elektrického odpadu. Ukazatel stavu nabití - baterie obsahuje přehlednou indikaci stavu nabití baterie díky několika integrovaným LED diodám a tak v momentě víte, zda je zařízení připraveno pracovat a na kolik je akumulátor nabitý.

- Více místa a jednodušší organizace prostoru

- Šetření životního prostředí

- Dlouhá životnost

- Vyspělá technologie

- Kvalitní komponenty

- Dlouhodobé využívání

- Pohodlí a spolehlivost

- 3 - letá záruka

Pokročilá technologie, správné používání a údržba zaručují dlouhou životnost produktů. Díky absenci napájecího kabelu zaručuje akumulátorový program Fuse naprosté pohodlí a péči - větší svoboda pohybu při práci. Pokud používáte pouze jednu, případně dvě baterie a jednu nabíječku, snadno si uspořádáte svůj pracovní prostor.

Každé jedno zařízení, od výkonných velkých strojů až po nejmenší ruční nástroje, je výsledkem hledání nejvyspělejšího řešení. Kvalita, cena, výkon. Tohle je Villager FUSE.

18 V baterie

Řada Fuse nabízí 4 typy baterií - 2 menší, 2 větší. Menší baterie (18 V / 1,5 Ah a 18 V / 2 Ah) - mají kompaktnější rozměry, jsou malé, lehké a snadno se s nimi manipuluje. Větší baterie (18 V / 3 Ah a 18 V / 4 Ah) - jsou vysokokapacitní baterie a jsou ideální pro použití s některými vysokovýkonnými nástroji, jako jsou aku řetězové pily, úhlové brusky a jiné. Všechny baterie jsou jako stvořené na delší používání.

18 V baterie jsou založeny na Li-ion technologii, díky které mají až trojnásobnou životnost v porovnání s Ni-Cd bateriemi s podobnými vlastnostmi. Díky nové inovativní technologii se nemusíte obávat z vyčerpání a ztráty energie a tak můžete baterie uchovávat několik měsíců v úložném prostoru zcela bez obav.

Žádný paměťový efekt - baterie nemají paměťový efekt, což v praxi znamená, že je můžete nabíjet kdykoliv a bez ohledu na úroveň vybití a bez strachu ze ztráty kapacity.

- Tichý chod

- Snadné startování

- Svoboda při práci

- Žádné emise

- Žádný elektrický kabel

- Žádný spotřební materiál (benzín, olej, filtry, svíčky, ...)

Pokročilá technologie, správné používání a údržba zaručují dlouhou životnost produktů

Akumulátorové produkty se vyznačují tichým chodem a zcela jednoduchým startováním. Mají absolutně nulové emise, nepotřebujete žádný elektrický kabel nebo prodlužovačku, čím získáváte totálně neomezený pohyb. Také už nebudete muset řešit žádný spotřební materiál. Zbavíte se kontroly hladiny benzínu či oleje, pravidelného měnění filtrů či svíček. Při akumulátorových produktech Vám stačí sem-tam zkontrolovat stav baterie, který Vám zobrazí vestavěný indikátor.

Organizování pracovního prostoru bude jednodušší

S aku programem také šetříte množství úložného místa ve Vaší dílně nebo garáži, jehož není nikdy dost.

Ušetřete s FUSE

Fuse Vám zároveň šetří peníze. Koupí jedné baterie a nabíječky ušetříte při dalším nákupu nástroje, protože nemusíte kupovat další baterky nebo nabíječky.

Aku program VILLAGER FUSE™

V rámci nové série nástrojů Fuse Villager vybral čtyři zahradní nástroje s pracovním napětím od 18 do 36 V. Jde o bateriovou řetězovou pilu, fukar, vyžínač a plotostřih. Dále řada nabízí akumulátorové vrtací šroubováky, rázový šroubovák, šroubovák s příklepovým mechanismem, úhlovou brusku a přímočarou pilu. Aku program Fuse se bude časem rozrůstat a určitě přibude množství dalších zajímavých produktů.

Zcela nová platforma dobíjecích Li-ion baterií.

Při vývoji všech zahradních a elektrických Villager věnoval největší pozornost hledání adekvátní pohonné baterie.

V závislosti na nabídky dostupných nástrojů se dodávají s baterií a nabíječkou, které mohou být užitečné, pokud již máte baterii a nabíječku z jiného zařízení Fuse.

Nová produktová řada Fuse je vybavena moderní PC deskou, která poskytuje vysokou úroveň ochrany a bezpečnosti baterie, ale i samotného zařízení. 18 V baterie od Villager jsou založeny na technologií Li-ion. Tato technologie poskytuje až trojnásobnou životnost v porovnání s Ni-Cd baterií s podobnými vlastnostmi. Baterie nemají paměťový efekt, díky čemuž můžete zařízení nabíjet kdykoliv a to bez ohledu na stupeň vybití. Také nemusíte mít strach ze ztráty kapacity baterie.

- Napěťová ochrana

- Ochrana proti přebití

- Ochrana před nadměrným vypouštěním

- Ochrana před nadměrným teplem