Olight přináší novinky, které stojí za to!

V tomto článku vám představíme ty nejzásadnější změny, kterými trumfly své předchůdce.

Baton 4

je stále malé a ještě výkonnější svítidlo

Baton 4 se může pochlubit pozoruhodným maximálním výkonem 1300 lumenů

a dosvitem až 170 metrů, to vše v kompaktním těle ve velikosti přibližně vašeho palce.

Vyrobeno pro dlouhověkost

Olight je znám svou odolností i v extrémních podmínkách. Novinka Baton 4 nezůstane pověsti nezničitelného titana nic dlužná. Skvělé je i doplnění stavových diod v blízkosti spínače, které vás informují o stavu baterie a zvoleném režimu.

Extrémní životnost baterie v mini rozměrech to je Baton 4. S nabíjecí stanicí Baton 4 Premium můžete v režimu Moonlite svítit až neuvěřitelných 190 dnů.

V kompaktním pouzdře, které slouží jako nabíjecí stanice, nabijete na cestách nejen svítidlo Baton 4, ale pomocí kabelu typu C i svůj mobilní telefon či jiné zařízení.

Stav baterie zobrazuje displej na nabíjecí stanici, takže vždy víte kolik % ještě máte v rezervě. Toto kompaktní pouzdro dokáže nabít svítidlo Baton 4 až 5x.

V nové nabíjecí stanici Baton 4 premium můžete nabíjet až 5 typů svítidel Olight!

Baton 3 Pro Max

První baterka Olight vyrobená z hořčíkové slitiny! Novinka Baton 3 Pro Max je s výkonem 2500 lm aakumulátorem s 5000mAh stavěná i pro ta nejnáročnější dobrodružství.

Indikátor stavu zatřesením...? Ano Baton 3 Pro Max nemusíte zapínat abyste zjistili stav akumulátoru, stačí pokud svítidlem zatřesete a indikátor se rozsvítí.

Nový spínač je zvětšený a více zapuštěný aby se snadněji ovládal a zároveň se snížila pravděpodobnost náhodného zapnutí pokud máte svítilnu uloženou v zavazadle.

První baterka Olight vyrobená z hořčíkové slitiny! Baton 3 Pro Max Magnesium je první baterka s tělem ze slitiny hořčíku a jiných legujících kovů (hliníku, zinku, křemíku, manganu, mědi a zirkonia).

Co je dobré vědět o slitině hořčíku:

  • Má asi ¼ hustoty oceli a 2/3 hustoty hliníku
  • Je nejlehčí ze všech konstrukčních kovů (o 33% lehčí než hliník)
  • Je recyklovatelný
  • Velmi ekologický díky tomu že se získává z udržitelných přirozených zdrojů

Warrior 4

disponuje svítivostí 2600 lm a dosvítí až 630 m tento mega výkon se skrývá v překvapivě kompaktním těle.

Dva způsoby nabíjení rozšiřují možnosti nabít svítilnu kdekoli.

Svítilnu lze přepínat v přednastavených režimech. V režimu Regular stisknutím spínače do poloviny spustíte slabší režim svícení a úplným stisknutím spustíte maximální režim svícení. V režimu tactical stisknutím do poloviny spustíte střední režim svícení a úplným stisknutím stroboskop.

Stavová dioda vás upozorní na stav nabití: zelená barva indikuje stav min. 60%, oranžová 10-60%, a červená 5-10%. Ve svítidle Warrior 4 navíc zůstává signalizace formou vibrace, která vás upozorní, že baterie je již slabá.

Ke svítidlu dostanete i praktické odolné pouzdro, ve kterém budete mít svůj Warrior 4 vždy po ruce.

Jelikož se jedná o taktické svítidlo na Warrior 4 je samozřejmě možné připojit i externí spoušť, která ale není součástí balení. Zakoupit si ji můžete v našem e-shopu jako příslušenství.

Seeker 4 mini

Seeker 4 mini není příliš s čím porovnávat, protože je to nová samostatná linie, která představuje mini verzi modelové řady Seeker.

Dvojklikem z vypnutého stavu aktivujete UV světlo, kterým žádný z modelů Seeker dosud nedisponoval.

Seeker 4 mini je opravdu mini... celková délka je jen 8,5cm.

Ergonomický tvar skvěle padne do ruky a díky své kompaktnosti toto svítidlo můžete připnout pomocí klipu kamkoli na svou výbavu.

Autor blogu: kolega Peter

Pokud vás zaujaly novinky Olight neváhejte a navštivte náš e-shop: Svět OLIGHT