Delta Optical - cenově dostupná optika pro každého

Značka Delta Optical byla založena v roce 2002 skupinou lidí s vášní pro optiku. Díky dlouhodobému důrazu na vysokou kvalitu svých produktů za přijatelné ceny si za šestnáct let získala miliony spokojených zákazníků nejen v Evropě, ale po celém světě. Dalekohledy i puškohledy pravidelně procházejí náročným testováním v renomovaném německém institutu DEVA. Tyto testy jen potvrzují vysokou kvalitu produktů Delta Optical, které splňují ty nejpřísnější kritéria a i proto si mohou dovolit poskytovat na své optické zařízení prodlouženou záruku - na kolimátory 5 let a na dalekohledy a puškohledy dokonce až 10 let. Optika této značky pravidelně získává mezinárodní ocenění na prestižních světových soutěžích. Proto není divu, že přístroje Delta Optical s oblibou používají i policisté, horští záchranáři, členové lesní stráže a mnozí další členové pořádkových a bezpečnostních složek.


Dalekohledy Delta Optical jsou velmi oblíbené mezi zákazníky díky skvělým optickým parametrům, kvalitnímu zpracování, nadčasovému designu, a v neposlední řadě i díky příznivé ceně. Jsou voděodolné, plněné dusíkem a jsou vhodné i do nejnáročnějších povětrnostních podmínek. Populárním binokulárem je Titanium 8x56 ROH, který disponuje vysokou propustností světla, takže je skvělým pomocníkem na pozorování i za snížených světelných podmínek. Velmi žádanými jsou také modely z řady Forest II, která je oblíbená díky výhodnému poměru cena / výkon. Prémiové modely vybavené nejmodernější optikou jsou zařazeny do řady Chase a Titanium HD.


Puškohledy Delta Optical splňují nejvyšší očekávání nejnáročnějších střelců. Jsou plněné dusíkem, nerosí a nezamlžují se, takže jsou ideální na střelbu za každého počasí. Díky extra pevným konstrukcím vyráběných z jednoho kusu disponují vysokou odolností a dlouhou životností. Jsou osázeny prémiovými optickými skly, které poskytují křišťálově čistý obraz, čímž se řadí mezi TOP puškohledy na světovém trhu. Nabídka záměrných osnov je velmi pestrá, takže si z ní vyberou i ti největší "fajnšmekři". Vyhledávanou řadou je Titanium HD, protože poskytuje nadprůměrnou kvalitu, která je srovnatelná i s dražšími řadami jiných značek, nemusíte však za ni utrácet o několik stovek korun navíc.

Při výrobě puškohledů Delta Optical je klíčovým faktorem zpětná vazba od zákazníků, na základě které ve firmě své puškohledy inovují a zdokonalují. I díky tomu splňují nejvyšší standardy a jsou mezi střelci stále oblíbenější. Ze široké nabídky modelů si bezproblémově vyberou nejen myslivci, ale také vyznavači sportovní střelby.

Kompletní nabídku této optiky najdete v prodejnách a v e-shopu zde: Kompletní nabídka optiky Delta Optical