Představujeme Vám značku ALPENHEAT

Alpenheat je rakouská společnost, která jako většina začínajících byla rodinnou firmou. Tato uznávaná a velmi oblíbená značka vyrábějící vyhřívače a vysoušeče obuvi a oděvů působí na trhu od roku 1993. V dnešní době se Alpenheat těší stále většímu a neustále rostoucímu úspěchu. Kolektiv společnosti tvoří zkušený tým odborníků.

Ohřívače a vysoušeče Alpenheat jsou výkonná, spolehlivá zařízení s dlouhou výdrží vyhřívání a to až 9 hodin. Už nikdy více žádná zima, chlad či omrzlé prsty na rukou nebo na nohou. Nespočet spokojených zákazníků mluví za všechno. Kvalita společnosti Alpenheat je osvědčená, výsledek zaručen.


IBO CZ Lovec Vám exkluzivně do ČR přináší ohřívače a vysoušeče obuvi a oděvů od nejuznávanějšího rakouského výrobce Alpenheat. Produkty Alpenheat vřele doporučuje velké množství zákazníků, kteří se k nám s radostí vracejí.

Každý myslivec už se jistě ocitl v situaci, na společném lovu či při sezení na posedu a "čekačce" na tu chvíli až se zjeví zvěř, ale venku je ukrutná zima, cítíte chlad na nohou, rukou a celém těle. S produkty Alpenheat se můžete těmto nepříjemnostem v klidu vyhnout.

Ochraňte si to nejcenější co máte - zdraví. Vyhřívače a vysoušeče oděvů a obuvi Alpenheat Vám poskytnou příjemné teplo. Absolvujte procházky přírodou pěkně v suchu. Tito skvělí pomocníci Vám dále poskytnou extrémně dlouhou výdrž, vysokou kvalitu, spolehlivost a vysoký výkon. Těmito parametry se mohou pyšnit produkty společnosti Alpenheat.

Vyhřívače obuvi COMFORT

Ohřívače nohou COMFORT byly vyvinuty tak, aby vaše nohy zůstaly v teple a pohodlí v chladných podmínkách při jakémkoliv druhu činnosti. Mají velmi dobré topné prvky, dobrou izolaci, stejně jako vynikající vlastnosti pohlcování vlhkosti. Vytvářejí optimální klima boty. Vyhřívače COMFORT jsou jako stvořené pro lyžování, snowboarding, lov, rybaření, jízdu na koni či na kole. Pokud jste vášnivý sportovní fanoušek a rádi navštěvujete hokejové, fotbalové či jiné sportovní události, je tento vyhřívač Alpenheat jako stvořený pro Vás. Vyhřívač má 3 stupně ohřevu s anatomicky vytvarovaným topným prvkem a 2 teplotní zóny. Pro zajištění optimálního klimatu v obuvi má vyhřívací vložka vynikající tepelně izolační vlastnosti a velmi dobře pohlcuje velikost.

Bezdrátové vyhřívače obuvi HOTsole

Bezdrátové vyhřívané vložky mají topné prvky v oblasti prstů. Poskytují 3 různá nastavení teploty a až 10,5 hodin tepla. Tyto vyhřívače jsou kompatibilní do všech druhů obuvi od sportovní přes loveckou až po příležitostnou obuv. Vyhřívače jsou vhodné pro lyžování, snowboarding, lov, rybaření, jízdu na koni či na kole a také na sportovních akcích jako hokej, fotbal apod. Mimo jiné jsou vhodné pro lidi pracující v chladných podmínkách i pro lidi na invalidním vozíku.

Vyhřívané vesty

Vyhřívané vesty Alpenheat zvyšují Vaše pohodlí i při nízkých teplotách, proto je jako stvořená pro všechny činnosti, při kterých jste vystaveni chladu. Bundy vyhřívá speciální topný systém z biotermálních vláken, které jsou zabudované v zádové části oděvu. Plastové topné buňky jsou zásluhou tenkých a elastických biotermálních vláken sotva citelné a tím je vesta příjemná na nošení. Vesty Alpenheat poskytují 2 - 8 hodin vyhřívání. Vhodná pro jakékoliv sportovní činnosti či v každodenním životě.

Vysoušeče obuvi a rukavic

Vysoušeče obuvi a rukavic nedají bakteriím žádnou šanci. Zda je léto nebo zima, zpocené nebo promočené boty v dešti a sněhu - to je ideální prostředí a živná půda pro plísně a škodlivé bakterie. S těmito rychlými a výkonnými pomocníky můžete sušit mokré nebo propocené boty a oděvy rychle a jemně po celý rok. Model DRY4 se čtyřmi vývody vzduchu vysuší v průběhu 1 hodiny najednou až 2 páry obuvi nebo rukavic. Tichý a vysoce výkonný ventilátor fouká silný proud vzduchu - volitelně s ohřevem nebo bez ohřevu. Jeho skvělé služby oceníte zejména po sportovní činnosti, práci v zahradě nebo vždy, když je vaše obuv vlhká nebo zpocená.

Vyhřívané ponožky

Alpenheat vyhřívaná ponožky nabízejí vysoký komfort při nošení a nohy udržují v příjemném teple. Topné těleso s uhlíkovými vlákny je instalováno v oblasti prstů a je provozováno prostřednictvím malé kompaktní baterie, která se uchytí buď na lýtko, nebo na botu pomocí pásu na suchý zip. Vyhřívané ponožky jsou k dispozici v různých velikostech a dosahují výhřevnost po dobu 8 - 16 hodin.

Vyhřívaný polštář pro domácí zvířata

Alpenheat se postará nejen o téměř všechny části celého těla, ale také o Vaše domácí mazlíčky. Přímo luxusní místo na spánek a odpočinek pro Vaše mazlíčky - vyhřívaný polštář Alpenheat který poskytuje teplo a pohodlí. Je ideální pro všechny domácí zvířátka, nabízí 2 různé velikosti. Vyhřívaný polštář má napájení v domácnosti na zástrčku a 12V adaptér pro použití v autě. Rovněž je ideální pro použití v domě, garáži, sklepě, autě nebo kdekoli je nutné. Myje se jednoduše a trvanlivá pěna matrace poskytuje další pohodlí.