MERKEL GEAR - oblečení, které předběhlo dobu

Před několika lety v Merkel výrobě pro lovecké a sportovní zbraně přišla myšlenka vybavit myslivce oblečením a nářadím, které zaručují stejně vysoké standardy v kvalitě a praktičnosti jako lovecké zbraně společnosti Merkel, která garantuje kvalitu více než 120 let. Tato myšlenka se nyní stala realitou s vytvořením Merkel GEAR. Jsme hrdí na to, že Vám představíme toto špičkové oblečení pro opravdové lovce. Každý z našich produktů spojují výhody vysocehodnotného mysliveckého, outdoorového, profesionálního a taktického oblečení. Tímto způsobem stanovujeme nové standardy kvality, rozmanitosti, výkonu a trvanlivosti.


Merkel GEAR je pro všechny lovce - od Tater k Dunaji. Společnost spolupracuje s různými odborníky a jen s nejlepšími výrobními zařízeními na celém světě. Zásadně používají prvotřídní textilii a péči o udržitelnost. Proto důvěřujeme technologii Cocon 37.5®LOVECKÉ OBLEČENÍ A VÝSTROJ SE SYSTÉMEM - TO JE MERKEL GEAR. Před několika lety v Merkel výrobě pro lovecké a sportovní zbraně přišla myšlenka vybavit myslivce oblečením a nářadím, které zaručují stejné vysoké standardy v kvalitě a praktičnosti jako lovecké zbraně společnosti Merkel, které garantují kvalitu více než 120 let. Tato myšlenka se nyní stala realitou s vytvořením Merkel GEAR.

SPOLEČNOST MERKEL GEAR ZASTUPUJE:

  • KVALITU
  • DIVERZITU
  • TRVALÝ VÝKON

Průměrná teplota lidského těla je 37,5 ° C. Ideální vlhkost pokožky (mikroklima) se rovná 37,5%. Když tato měření odpovídají, lidské tělo je ve své komfortní zóně a je schopné dosáhnout špičkového výkonu. TEPELNÁ REGULACE PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON


Lidské tělo je schopné velmi efektivně regulovat teplotu. Zatímco se energie uvolní, vytváří se vlhkost, která ochlazuje tělo odpařováním. Pocení však zároveň vede k nepříznivému tělesnému pocení, například vytvářením zápachu. Vnitřní materiál 37,5® je zvýšený o 800% - proto je schopen absorbovat a odvést vlhkost od těla. Komfortní zóna zůstává nedotčena a výkon je neomezený. Pokud jde o lovecké potřeby, klíčem k úspěšnému lovu je rovnováha mezi pohodlným teplotním rozsahem a volností pohybu. V rozhodujícím okamžiku nesmí být tělo oslabené chladem nebo teplem.


FUNKCE A VÝHODY 37,5®
Speciální vlákna uchovávají vlhkost a tělesnou energii, odvádějí vlhkost od těla a dodávají energii, když je zima. Částice jsou zcela CO2 neutrální a během praní se nerozkládají.

Kompletni nabídku oblečení, a příslušenství Merkel Gear naleznete zde: Oblečení Merkel Gear