Chladící box na zvěřinu TETRAO - TOP investice na mnoho let

Firma IBOCZ LOVEC nabízí špičkové chladicí boxy, které jsou určeny pro skladování zvěře do prodejního místa a na přímý prodej. V oblastech lesních a loveckých hospodářství, kde se loví /rozbourává a zpracováva maso, je třeba používat chladicí boxy, které umožňují zachovat čerstvost a kvalitu těl ulovené zvěře. Chladící box na zvěřinu TETRAO - TOP investice na mnoho let. Cena rozpočítaná na roky a člena je zanedbatelná

 

Bohužel se na trhu objevily nekvalitní a necertifikované chladicí boxy, které nesplňují hygienické požadavky. My nabízíme kvalitní mrazící boxy s odolnou konstrukcí na míru a možnost dodávky do konkrétních míst. Spolupracujeme s loveckými organizacemi, loveckými sdruženími, okresy a okresními veterinárními inspektory. Všechny prvky vyráběných konstrukcí a chladicích zařízení mají potřebné osvědčení a splňují přísné hygienické požadavky.

Závěsná tyč má nosnost 1000kg. Můžete vidět hygienickou zaoblenou podlahu pro jednoduché a efektivní mytí.

V současné době se na trh dostávají nekvalitní podomácku vyrobené boxy, které nemají žádnou hygienickou podlahu, certifikované chladírenské dveře, úsporný chladicí agregát, nebo nejnovější kvalitní chladicí kapalinu. Závěsná tyč, kde se zavěšuje zvěřina na háky, je častokrát přišroubována o strop a při takové konstrukci se nemůžeme bavit o nosnosti 1000 kg.

Transport zvěřiny z auta do boxu nebyl nikdy jednodušší. Tohle Vám levný box od kutilů nikdy nenabídne.

Boxy domácí výroby mají jednoduchou střechu, tenké dveře, které dostatečně neizolují. Není tam ani tyč, která je neocenitelným pomocníkem přemísťování zvěřiny přímo z auta do chladícího boxu. Chladící box nemá ani lyžiny pro vysokozdvižný vozík pro snadnou manipulaci a přemisťování boxu.

 

Všechny prvky boxu Tetrao jsou odladěné přímo od výroby a konzultovány s odborníky, kteří používají chladící boxy TETRAO několik let.

Jedná se o velmi jednoduché boxy, které nenabízejí dostatečnou izolaci a v konečném důsledku přichází k velkým únikům a tím pádem k větší spotřebě elektrické energie. PUR panely dokonale nepřiléhají k sobě a tím vznikají mezery, které poskytují dokonalé prostředí pro bakterie, viry a plísně. Což je samozřejmě alarmující z hlediska hygieny a neustupující AMO. Všechny proto prosíme, aby zvážily koupi takových nekvalitních chladicích boxů, které jsou z hlediska hygieny nevyhovující. V takových boxech není instalována hygienická podlaha, která nemá zaoblené rohy což ztěžuje mytí a v takových podmínkách se mohou množit bakterie a plísně. Dokonce v některých boxech jsou instalovány odtokové ventily, které jsou umístěny v podlaze a nejsou žádným způsobem utěsněny vůči okolnímu prostředí. Navijáky častokrát nemají dostatečnou nosnost a jsou nekvalitní výroby. V našich boxech TETRAO najdete pouze kvalitní navijáky s nosností až 500kg.

Naše chladící boxy TETRAO na zvěřinu jsou vyráběny renomovanou firmou s 30-letými zkušenostmi v chladicí a mrazicí technice v EU. Doladěny o detaily od uživatelů z praxe. Vyrobené jsou z izolačních PUR panelů. Technologie v boxech je navržena v závislosti na kapacitě místnosti, požadované vnitřní teplotě a způsobu použití. Boxy jsou montované z materiálů, které splňují nejvyšší požadavky na hygienu a ekologii. Profilované sendvičové panely jsou vyrobeny z pozinkovaného ocelového plechu. Perfektní utěsnění jednotlivých panelů je zajištěno systémem pero-drážka s dvojitým kanálkem pro silikonové nebo jiné těsnění. Výrobce klade velký důraz na kvalitu chlazení. Moderní chladicí jednotky použité při boxech pomáhají udržovat ideální podmínky pro skladování zvěřiny (i v případě většího množství).