Chcete potěšit svou ratolest?

Potěšte své dítě hračkou BRUDER

Hračky s bohatou historií

Společnost BRUDER vznikla rokem 1926 díky Paulu Bruder. Ten začal vyrábět hračky vlastnoručně. Po konci 2. světové války pokračoval ve výrobě jeho nástupce - Heinz Bruder. Heinz opatřil lisy a jiné stroje. Nechyběly ani stroje pro úpravu plastů. Společnost BRUDER se začala rozvíjet rychlým tempem, takže plocha o rozloze přibližně 60 m2 byla rázem malá. Psal se rok 1958 a Bruder vydal svůj první katalog malých hraček. Po roce 1975 společnost vybudovala expediční haly a sklady.

Změna názvu a registrace

Změně se nevyhnul ani název společnosti. Stalo se tak v roce 1978, kdy se název změnil na BRUDER Spielwaren Inh. Od té doby Heinz Bruder a značka BRUDER byli registrovaní.


Společnost se dále a dále rozšiřovala, a tak se v roce 1981 přestěhovala do města Bernbacher, kde obsadila komplex továrny, kde se nacházely i kancelářské budovy... Později se chytil "žezla" syn Paula Heinz Bruder, který převzal vývoj a produkci. V téže době byly otevřeny nové skladovací prostory a montážní hala, díky kterým mohla společnost poskytnout dynamický rozvoj, především díky nové generaci traktorů.


V roce nastala další zlomová chvíle, kdy BRUDER přišel na trh s novou řadou produktů - Bworld. Tato nová řada obsahuje modulové stavby, zvířata, postavy a jiné parádní doplňky, které se vyrábějí z velmi kvalitních technických plastů. Řada Bworld vyniká plnou funkčností všech komponent, které navíc vzhledově vypadají velmi realisticky. Bworld je plně kompatibilní s vozidly profesionální série.

Parádní, plně funkční modely

Hledáte pro své dítě dárek, ale už vás nenapadá nic, čím byste ho potěšili? Vyčarujte své ratolesti úsměv na tváři a obdarujte ho některou z hraček BRUDER, tomu jistě neodolá. Jsou krásné, plně funkční a nikdy vaše dítě neomrzí. Nabízíme vám široký výběr parádních, plně funkčních modelů oblíbených hraček BRUDER. Tyto až neuvěřitelně zpracované modely jsou vyráběny v Německu z vysoce kvalitních plastů, v měřítku 1:16. V nabídce najdete traktory, bagry, nákladní auta, džípy, hasičské / policejní / záchranářské auta a různé jiné parádní modely. Všechny hračky jsou certifikované, mají realistické provedení a hlavně jsou bezpečné.

Představíme si pár modelů

Tímto parádním a kvalitním hračkám neodolá žádné dítě. Potěšte svou ratolest hračkou, která mu udělá pravou, nefalšovanou radost. Takovou hračku mu budou vrstevníci jen tiše závidět. S těmito věrnými kopiemi si vaše dítě navíc užije spoustu legrace a může se hravě vžít do role šikovného řidiče či pracovníka. Německé hračky BRUDER nikdy neomrzí. Kompletní nabídku modelů BRUDER najdete přímo ZDE v našem e-shopu. Nabídku pravidelně aktualizujeme a doplňujeme o nové modely :-)

Přepravník dřeva SCANIA

Krásný model nákladního auta SCANIA na přepravu dřeva s 3 dlouhými špalků v balení. Model je vyroben z vysoce kvalitních plastů v dokonalé replice 1:16.

- 3 dlouhé špalky v balení

Kombajn Claas Lexion 480

Které dítě by nepotěšilo hračkářský kombajnu? S modelem Claas Lexion 480 se může vaše dítě ihned vžít do role šikovného kombajnista. Tento model nabízí mnoho funkcí, jako například výklopné výsypné rameno nebo přívěsný vozík na sečné lištu. Detailní zpracování podle skutečnosti v dokonalé replice v měřítku 1:20.

- Množství detailů

- Výklopné výsypné rameno

- Přívěsný vozík na sečné lištu

Nákladní automobil sklápěč MAN TGS

Nádherný a dokonalý model oblíbeného sklápěče MAN TGS zajisté potěší každé dítě. Navíc se může hravě vžít do role šikovného pracovníka. Nákladní auto má otevírací dveře kabiny, skládací zrcátka, sklápěcí korbu a sklápěcí bočnice do tří stran. Rovněž je kompatibilní s figurkami Bworld. Toto nákladní auto má vynikající a detailní zpracování podle skutečnosti a je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů.

- Otevírací dveře kabiny

- Kompatibilní s figurkami Bworld

- Skládací zrcadla

- Sklápěcí korba

- Sklápěcí bočnice do 3 stran

Manipulátor CAT

Nakladač CAT manipulátor s výsuvným ramenem od BRUDER. Tento kvalitně propracovaný model manipulátoru CAT je vybaven výsuvným nakladačem, otáčecími koly a otevíracími dveřmi. Kvalitní hračka se všemi detaily podle skutečného vozidla, vyrobené v Německu. Tato dokonalá replika v měřítku 1:16 má vynikající a detailní zpracování podle skutečnosti a je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů.

Land Rover s přívěsem, Ducati + figurka

Land Rover Defender Station Wagon kombinuje fascinující vlastnosti off-roadu s designem Land Roveru. Model Land Roveru má otevírací kapotu, která poskytuje pohled na detailní blok motoru. Zadní a boční dveře lze otevírat. Model má zavěšení obou náprav díky kterým zvládne každý terén. Přední nápravu může vaše dítě řídit přídavným prodlouženým volantem, který je součástí balení a umožňuje tak snadnou a pohodlnou kontrolu nad vozidlem. Celý model je vyroben z vysoce kvalitních plastů, jako například ABS.

Motorka je vybavena řiditelnou přední vidlicí, pružinovým závěsem a rozkládacím bočním stojanem. Figurka řidiče je ve stylovém oblečení s přilbou a rukavicemi. Součástí balení jsou je Land Rover, vlek s nájezdy, motorka Ducati Scrambler Café Racer a figurka řidiče.

- Otevírací dveře a kufr

- Skla z průhledného a nerozbitného plastu

- Řízení přední nápravy

Domíchávač Mercedes-Benz Arocs

Kvalitně propracovaný model domíchávače Mercedes Benz Arocs, kterým potěšíte každé dítě. Tento model je robustní, má otevírací dvě do kterých můžete usadit pracovníků v podobě figurek (nejsou součástí balení). Míchací buben je otáčecí, možná v něm míchat písek nebo vodu. Tak to ve skutečném mixu.

Kvalitní hračka se všemi detaily podle skutečného vozidla, vyrobené v Německu. Tato dokonalá replika v měřítku 1:16 má vynikající a detailní zpracování podle skutečnosti a je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů.

- sklopná zpětná zrcátka

- otevírací dveře

- rotační míchací buben

- okna z čirého tvrzeného plastu

Traktor John Deere 7930 + čelní nakladač a vozidlo

Traktor John Deere 7930 s čelním nakladačem a vozidlem přinese vašemu dítěti kopec zábavy. Traktor je detailně zpracován a vyroben z velmi kvalitních materiálů. BRUDER John Deere 7930 má prosklenou kabinu, otevírací dveře a kapotu, která se dá otevírat a ukrývá krásný pohled na motor. Nechybí upínání, díky kterému můžete k němu připojit čelní nakladač.

- zasklená kabina

- profilové pneumatiky

- otevírací dveře

- otevírací kapota motoru

- vlek s dvojitou stěnou (odnímatelný)

- ovladatelný čelní nakladač (odnímatelný)

- odnímatelné čelní závaží s hydraulikou

- ovladatelná kyvadlová náprava

- detailní a kvalitní zpracování