Máte strach o svou úrodu a majetek?

Chraňte se efektivně s odpuzovačem ANIMALIT, který odpudí všechny druhy zvěře, když není vítána.

Animalit je přípravek, který bezpečně odpudí všechny druhy zvěře z oblastí a ploch, kde zvěř není vítána. Je odzkoušený a hlavně 100% účinný. Tento přípravek je jako stvořený na odpuzení divočáků, jelenů, srnců, králíků, lišek, kun, ale i hrabošů, krtků a pod. Je vyroben čistě jen na přírodní bázi, je silně aromatický, ale pro člověka není nijak nebezpečný. Díky tomu se může používat i v oblastech obývaných lidmi.

Odpuzovač zvěře ANIMALIT je plnohodnotná náhrada za ARMACOL. Má naprosto stejné vlastnosti a funguje na 100% stejně. Jediný rozdíl je ten, že je levnější a Vy tak ušetříte své peníze.

Už delší dobu je známo, že v našich revírech dochází k neúměrnému úhynu zvěře po střetu s motorovými vozidly. A to hlavně srnčí, černé a zaječí. Proto Vám doporučujeme tento pachový odpuzovač Animalit. K dispozici jsou balení o objemu 250 ml, 1 l a 5 l. Ideální je začít rozmisťovat ohradníky v měsíci duben, jelikož zvěř začíná migrovat kvůli plodinám, které v té době začaly růst. Odpuzovače umístěte po 10 metrech na dřevěné kolíky. Na kolíky upevněte uzavíratelné sáčky naplněné vatou. Pak tento sáček nařízněte dvěma nebo třemi malými otvory, přes které nastříkejte klasickým rozprašovačem odpuzovač tak, aby tekutina zůstala nasáklá ve vatě. Na vatu se přípravek dává z toho důvodu, aby se tekutina rychle neodpařila a vlivem počasí se zápach potu šířil co nejdéle. Na doporučení od odborníků se má aplikování po třech měsících opakovat. Při aplikaci Animalitu vám doporučujeme použít ochranné pomůcky.

Jeho využití je opravdu širokospektrální, ať už v myslivosti, lesnictví, zemědělství, na ochranu půdy, luk, sadů, vinic, hřbitovů, atd. Může se také použít proti překusování kabelů v autě. Animalit se aplikuje na kus látky nebo buničiny, které se pak volně zavěsí na dřevěné kůly ve vzdálenosti 10 - 20 metrů kolem požadované plochy. Má bílou barvu, je vysoce koncentrovaný a proto jej doporučujeme ředit. Je extrémně efektivní a může se používat celoročně. Po aplikaci zaručen dlouhodobý účinek až do 3 měsíců. V případě velmi silných a vydatných dešťů doporučujeme aplikovat znovu pro dosažení 100% účinku.

Už žádný divočák nebude ohrožovat Váš majetek

Z naší zkušenosti

Sami jsme testovali Animalit a výsledky byly velmi pozitivní. V našem revíru docházelo k úhynu zmiňované zvěře v počtu přibližně až 35 kusů ročně. Za období měsíců duben - květen v minulých letech došlo k usmrcení 6-7 kusů zvěře. Po aplikování animalitu došlo pouze k jedinému úhynu ve vysokém stádiu březosti a i tento jeden kus přicházel ze strany, na které odpuzovač nebyl. Proto do budoucna hodláme aplikovat Animalit z obou stran komunikace, protože zvěř se nachází na obou stranách a chceme zamezit jakémukoli úhynu. K finančnímu hodnocení se můžeme vyjádřit až na konci roku, ale již nyní můžeme konstatovat, že investované peníze do ohradníků nebyly vynaloženy zbytečně.

Už žádné ohlodané stromky