Posviťte si na celý svět s LED svítilnami OLIGHT

Společnost OLIGHT představuje celosvětově uznávaného výrobce vysoce kvalitních baterek, světel a doplňků, které jsou odolné, spolehlivé a jednoduché na manipulaci. Hnací silou inovace a technologie, které každému dokáží usnadnit ty nejobtížnější situace co nejvíce. Neustálá práce předurčuje dosahování cíle, kterým je být technologickým a inovačním lídrem v oblasti designu či kvality.

Inteligentní technologie nabíjení

Nabíjení všech produktů je jedním z nejunikátnějších technologií. Používá se v nejnovější iteraci třetí generace (MCC3). Nabíjecí kabel inteligentně spojuje zdroj s daným produktem a rozeznává vstup a výstup. I díky tomu je proces nabíjení dokonale plynulý, bezpečný a také efektivní. Každému uživateli umožňuje používat adaptér, který využívá zdroje (například adaptér pro nabíjení mobilního telefonu). Magnetický konektor nabíjení vybírá odpovídající nabíjecí proud podle modelu baterky.

Technologie samočinného uzamykání rozhraní End-to-end

Tato technologie se s americkým patentem na vynález uplatňuje v magnetickém kabelovém spínači, který je použitelný pro všechny baterie. Oba konce mají zabudované magnety, které se automaticky přitáhnou a vyrovnají na základě magnetického principu. Mechanismus kroužkového zámku se automaticky uzamyká během procesu přitahování a připojování.

Technologie nastavování polohy světla na zbrani

OLIGHT jako první společnost svého druhu získala patent na vynález s technologií nastavování polohy světla na liště. Tato jedinečná konstrukce rozšiřuje rozsah aplikování světla na zbrani. Umožňuje tak kompatibilitu se stovkami modelů zbraní na trhu.

Technologie Multiplexing

Tato technologie sestává z několika obvodů, struktur a softwaru. To umožňuje, aby jedno rozhraní dokázalo realizovat více funkcí současně.

Aplikování senzorů snímače přiblížení

Toto aplikování v produktech eliminuje náhodná rizika a výrazně zvyšuje bezpečnost produktů s velkou svítivostí.

Aplikování indikátoru vibrací

Společnost OLIGHT se stala lídrem v používání vibračních indikátorů vybití baterie. Upozorňují uživatele o stavu nabití baterie.

Široký sortiment svítilen a příslušenství OLIGHT naleznete na: Svítilny OLIGHT