OLIGHT M2R Warrior - svítidlo vyrobené do nepohody

Každý, kdo už pozná jiné LED svítilny značky Olight, ví, že od tohoto výrobce nejsou žádne chyby, pokud jde o spracování a kvalitu svítidel. Na druhé straně, s každým novým modelem, Olight opět dokazuje, jak mohou být dnes vyrobené vysokokvalitní LED svítilny. Tak jako je to i v tomto případě. Kvalitu můžete okamžitě vidět a cítit, když držíte Olight M2R Warrior ve svých rukách poprvé. Z hediska dizajnu je Olight vždy daleko dopředu, i když dizajn je často individuálním příběhem. Mírný futuristický vzhled LED svítilny Olight M2R dáva najevo, že Olight posouvá každým novým modelem hranice dizajnu ve světě svítidel.

Vyrobená do nepohody


Spadne do vody, sněhu, na beton nebo ji zasypete výbavou ve svém batohu. Této svítilně to absolutně nevadí, protože je určená právě pro takové podmínky. Není na ní žádná slabina, která by se při používaní stala této baterce osudnou. Výrobce se drží standartů, díky kterým můžete očakávat robustnost a propracování do každého detailu. LED svítilna nabízí standard IPX8 co v praxi znamená, že svítilna je odolná proti potápění ve vodě. Svítilna je určená pro nepřetržité potápěné ve vodě a je spolehlivě chráněná pro potopení až do hloubky 5m pod vodní hladinu po dobu 1 hodiny.

Ergonomicky je celá svítilna velmi dobře promyšlená, takže se dokonale hodí do ruky. Není příliš malá, ani příliš velká, je dokonalá.. Povrch je vroubkovaný, aby se nic nezadrhávalo v mokrých rukách, ani v namrznutých rukavicích. Máte pocit, že dizajnéři si vyhráli s každým detailem. Skvělou vlastností je velmi velká a odnímatelná spona vyrobená z tele baterky. Tento klip je možné použít z obou stran a umožňuje tak fixaci svítilny oběma směry na všechny druhy oblečení nebo jiných věcí. V praxi to funguje velmi dobře a svítilna může být bezpečně a stabilně upevněná.

Nabíjení a světelné režimy


LED svítilna Olight M2R Warrior se nabíjí prostředníctvím dodaného magnetického nabíjecího káblu USB MCC. Tento typ nabíjení se v praxi osvedčil. Vrcholem této taktické baterky je však to, že spínač (zadní vypínač) na konci svítilny se používa i jako nabíjecí kontakt, ke kterému je připojený magnetický nabíjecí kabel USB MCC. To je opravdu inovativní. Olight M2R Warrior je vybavený  baterkou Olight 18650 3500mAh 10A.
Najslabší výkon by sme přirovnali k měíčnímu svitu. Položíte prst na tlačítko, podržíte ho zatlačený a LEDka se rozsvítí na minimum , při kterým dokáže s baterií Olight 18650 3500mAh vydržeť v nepřetržitě svítit 25 dní. Je to slabé světýlko které neosilní, avšak umožní vám nahlídnout do mapy, pozrieť si čerstvo utŕžený škrabanec, nebo skontrolovat batoh bez toho, aby ste na seba upozorňovali. I půl lumenu dokáže posilnit zrak pod mrakem či v tmavé hoře. V plné síle přichází 1500 lumenů, které se po chvíli stlumení na 750. To proto, aby se LEDka nepřehřála. S takovou dávkou světla už možno česať vzdálené části terénu, podobně  jako reflektorem.

Fanoušci značky Olight museli nějaký čas čekat na nový taktický model od společnosti Olight. Tato čakací doba se však víc než vyplatila.
Nový bojovník Olight M2R Warrior  je dokonalá taktická svítilna, která vás dostane v noci z lesa nebo Vám poslouži při běžném používání. Za rozumnou cenu dostanete nabíjecí svítilnu, která je nezničitelná. Firma IBO Lovec nabízí na svítilnu Olight doživotní záruku. Kompletní specifikaci,  jako i možnost objednání  najdete zde: https://www.ibo.cz/produkt-svietidlo-olight-m2r-warrior-1500lm/4/238/56438/