Vzrušující krok vpřed se společností GRAND POWER

S velkou radostí oznamujeme, že jsme navázali novou a vzrušující spolupráci s renomovanou společností GRAND POWER. Toto partnerství nám otevírá dveře ke skvělým příležitostem a synergii, která nám umožní společně dosáhnout výjimečných výsledků.

Součástí návštěvy bylo představení podnikové prodejny a výroby, zprava zakladatel a majitel společnosti GRAND POWER Jaroslav Kuracina

Navštívili jsme společnost GRAND POWER v Banské Bystrici - Slovenské Ľupči, kde jsme se přesvědčili, že jde o špičkově vybavenou a prosperující společnost, která se specializuje na výrobu zbraní. Nic z tohoto by však nebyla pravda, kdyby její zakladatel a majitel Jaroslav Kuracina, nebyl zdravě drzý a tvrdohlavý.

Společnost má v současnosti více než osm desítek vlastních zaměstnanců, další desítky lidí pracují u subdodavatelů. Měsíčně opustí výrobu více než dva a půl tisíce kusů zbraní. Největší zájem je o model T12 (Rusko), K100, P1, P45 (USA) a sportovní model X-Calibur se kterým střílejí sportovní střelci již ve více než 20 zemích. GRAND POWER dnes vyrábí velkou škálu modelů pistolí – X-Calibur, K100, K100 Target, K100 K22, K22 X-trim, P9M, T910, T10. T12, T11, G9, K105, K102, K100 Whisper a P380 Whisper. Jejich výjimečnost spočívá především v unikátní patentově chráněné konstrukci systému uzamykání závěru rotací hlavně. Tento způsob uzamykání zvyšuje komfort střelby zejména dvěma způsoby – výrazně eliminuje zdvih zbraně po výstřelu a zbraň "nekope". Síla působící do ruky střelce po výstřelu je výrazně nižší oproti zbraním srovnatelného kalibru. Samozřejmě k tomu patří výhodná cena a expresně rychlý servis všech modelů.

GRAND POWER je synonymem kvality, inovace a odhodlání k dosahování vynikajících standardů. Je pro nás ctí, že můžeme spojit naše síly a sdílet naše odborné znalosti a zkušenosti. Věříme, že tato spolupráce přinese neocenitelnou hodnotu našim zákazníkům a partnerům.

Představení jedinečných modelů zbraní, jejíž součástí byla i ukázka ručního laserování a gravírování

Tato spolupráce je založena na vzájemné důvěře, respektování a společných hodnotách. Naše komunikace bude otevřená a efektivní, což nám umožní účinně spolupracovat na nových projektech a iniciativách. Naše cíle jsou jasné: dosáhnout vynikajících výsledků a posílit naši pozici na trhu.

Jsme přesvědčeni, že spojením našich sil a vědomostí budeme schopni přicházet s novými inovacemi a řešeními, která budou mít pozitivní vliv na naše odvětví. Těšíme se na společnou cestu plnou výzev a příležitostí a jsme hrdí, že můžeme být součástí GRAND POWER.

Společná fotografie vedení a zaměstnanců IBO s.r.o. z ukončení návštěvy na bodě - střed Evropy

S upřímnou radostí a odhodláním se díváme vpřed, připraveni čelit všem úkolům, které nás čekají. Spolu se společností GRAND POWER jsme připraveni psát nové kapitoly úspěchu a inovací.