Představujeme Vám značku VILLAGER - 1.část

Villager je společnost, která již desetiletí úspěšně buduje kvalitní komplexní značku po celém světě. Produktová nabídka Villager - "Vesničan" je široká, neustále se rozvíjející a zlepšující ve snaze o lepší a moderní produkty. Vybavte si domácnost produkty jednoho výrobce a využívejte výhod jednotného přístupu a servisu. U nás najdete kompletní vybavení do zahrady, ale i nabídku všeho elektronářadí, jaké může domácí kutil či profi uživatel potřebovat. Přidejte se k nám a staňte se součástí nového trendu, vybavte svou domácnost stroji a nářadím Villager. Vesničan nabízí kvalitní produkty, na které poskytují až 3-letou záruku.

Benzínové sekačky

Vysoce kvalitní benzínové sekačky Villager jsou technologicky skvěle zvládnuté a spolu s výbornými vlastnostmi jsou ideální pro každého uživatele. Kvalitní motory Briggs&Stratton zaručují spolehlivost a dlouhou životnost. Kolečka uložená v kuličkových ložiscích umožňují velmi dobrou ovladatelnost a spolu s měnitelným pojezdem udělají každou práci jednodušší. Díky většímu záběru jsou vhodné pro domácnosti s velkou zahradou.

Elektrické sekačky

Naše elektrické travní sekačky nabízejí spolehlivou technologii, vysoký výkon a poskytují výjimečně pohodlné užívání. Tyto tiché elektrické sekačky jsou ideální pro malé a středně velké travnaté plochy.

Benzínové křovinořezy

Benzínové křovinořezy Villager mají profesionální rukojeť s rychlým nastavením polohy, antivibračním systémem a jednoduchým mechanismem na výměnu příslušenství. Spolu se širokým příslušenstvím jsou ideálním pomocníkem i pro nejhůře dostupná místa.

Elektrické strunové vyžínače

S elektrickými strunovými sekačkami Villager dosáhnete vynikající kvalitu trávníku, snadno a rychle a to i na těžko přístupných místech zahrady. Přesné nastavení pro uživatele všech velikostí lze přizpůsobit s nastavitelnou dlouhou rukojetí, což umožňuje neúnavný provoz.

Kultivátory

Kultivátory od společnosti Villager jsou ideální pro domácí zahradníky, kteří potřebují připravit půdu pro setí. Nabízejí vynikající kombinaci ovladatelnosti, nízké hmotnosti a komfortního provedení. Díky dalšímu doplňkovému příslušenství zvládnou tyto stroje i řádkování, vyorávání brambor a lehkou orbu. Kultivátory jsou vybaveny motory Briggs&Stratton a Villager.

Elektrický provzdušňovač trávníku

Elektrické provzdušňovače jsou výborným pomocníkem pro ty, kteří chtějí mít trávník krásný, zelený, hustý a zdravý. Villager vertikutátory přinášejí konec tvrdé práce, hrabání či pracného ohýbání se. Mají silný motor, který pohání dvoufunkční kombinovaný provzdušňovač a vertikutátor pro rychlé odstranění nežádoucího mechu, plevele a jiných nečistot a navíc okamžitě a efektivně provzdušní Váš trávník. Pomocí výškově nastavitelného ostnatého válce stačí použití pouze jednou za měsíc, což Vám přinese větší prostor pro vaši trávu, aby mohla růst a zlepší příjem vody, krmiva, osiva a kyslíku. Váš trávník bude mít hned lepší kvalitu a silnější kořeny. Dejte šanci elektrickým provzdušňovačům trávníku od Villager a po roce budete ohromeni tím rozdílem.

Benzínové motorové pily

Motorové pily Villager z černé edice se snadno používají a vysoký točivý moment poskytuje lepší výkon. Výkonné řetězové pily jsou určeny pro ty, kteří chtějí vyšší výkon a větší pohodlí při řezání dřeva a přípravě palivového dřeva. Tělo řetězových pil je vyrobeno z vysoce kvalitní slitiny hořčíku, přední rukojeť je navržena tak, aby se snížilo riziko poranění. Kulatá rukojeť je vyrobena z hliníkové slitiny a navržena tak, aby byla uživatelsky bezpečná. Pily se vyznačují bočním napínáním řetězu, dvojitým vzduchovým filtrem, antivibračním systémem a nastavitelným olejovým čerpadlem.

Máme pro Vás i motorové pily oranžové edice, které jsou určeny pro hobby uživatele. Své využití najdou zejména ve stavebnictví, zahradnictví, zemědělství a lesnictví jakož i pro realizaci velkého množství práce na dvoře.

Elektrické řetězové pily

Villager elektrické řetězové pily kombinují moderní a atraktivní styl s pokročilými řešeními, které určitě naplní Vaše očekávání. Tiché a silné řetězové pily jsou jako stvořené pro použití v uzavřených prostorách a nevypouštějí žádné výfukové plyny. Elektrické pily od Villager najdou své využití například i ve stavebnictví.

Štípače dřeva a sekery

Vertikální štípače dřeva jsou výkonné, bezpečné a snadno použitelné. S našimi výkonnými produkty naštípete dřevo rychle a přesně. Nabídneme vám jednofázové štípače dřeva se 6 tunovou štípacího silou a třífázové štípače se silou 8 a 12 tun. Všechny tři modely jsou navíc vybaveny 4 - ramenným klínem, který rozdělí dřevo na čtvrtiny. Štípače Villager jsou jako stvořené pro lidi, kteří se chtějí vyhnout namáhavé práci a fyzicky náročnějšímu štípání dřeva.

Čerpadla

Značka Villager nabízí výkonná čerpadla pro různé použití. Dokáží snadno dodávat vodu ze studní, přírodních pramenů nebo nádrží na dešťovou vodu. Jsou vhodné i pro odvodnění zatopených sklepů či pro čerpání vody z nádob. Ponorná čerpadla mohou být užitečné zejména v případech, kdy má být voda rychle odčerpána.

Vysokotlaké čističe

Vysokotlaké čističe najdou využití všude tam, kde je potřeba síla tlaku. Jsou určeny pro domácí uživatele pro práci na dvoře. Silnější stroje jsou vhodné i na údržbu zemědělské mechanizace, velkých hal a přístřešků.

Ruční nářadí

Villager ma široký výběr produktů pro údržbu zahrádky a kolem ní. Nabízí nůžky a teleskopické nůžky na větve či živý plot, zahradní nůžky, roubovací nožíky a zahradní pilky.

Ořezávání a stříhání stromků je pravidelná práce, která obsahuje velké množství technik a metod používaných u ovocných stromů, peckovin a jádrového druhu ovoce k podpoře růstu, odstranění zlomených, suchých nebo nezdravých větví či větviček. Hlavním cílem prořezávání ovocných stromů je získat kvalitní plody. Za nejčastěji používané techniky řezu se považují ztenčení a zkrácení.

Ruční nářadí je vyrobeno z vysoce kvalitní oceli s vynikajícími vlastnostmi pro výrobu řezných nástrojů používaných ve vinicích, sadech atd.. Díky svým vlastnostem je tento typ oceli tradičně používaný na výrobu různých ručních nástrojů používaných při zpracování dřeva a vydržel ve zkoušce času v mnoha zemích.

Ochranné pomůcky

Při práci nejen v zahradě je třeba dbát i na ochranu a svého zdraví. Zbytečným poraněním můžete předejít s kvalitními ochrannými brýlemi, pracovními rukavicemi, vhodnou obuví, ochranným oblečením as ostatními ochrannými pomůckami, které Villager nabízí.

Na závěr

Villager nabízí široký výběr produktů a mnoho jiných skvělých nástrojů a pomocníků kromě těch, kterým jsme se věnovali v tomto článku. Rádi Vás přivítáme v našich prodejnách, kde Vás rádi obslouží naši odborný prodejci, kteří zodpoví všechny Vaše otázky a zároveň nabídnou užitečné rady, které jsme nabyli díky dlouholetým zkušenostem.