Zdravá zvěř a kvalitnější trofeje s Doplňky výživy TETRAO®

ZDRAVÁ zvěř = ZDRAVÝ člověk, to byla myšlenka, která nás inspirovala přinést na náš trh kvalitní a dostupné doplňky výživy pro zvěř. Jejich složení bylo vytvořeno na základě analýzy zanícených myslivců a odborníků na výživu zvěře, se zájmem o doplnění výživy zvěře, posílení jejího zdravotního stavu, odolnosti a kondice v podmínkách klimatických změn, ať už ve volných revírech ale i ve svěrnicích.

TETRAO doplňky výživy a podíly jejich komponentů byly sestavovány a testovány ve spolupráci s uznávanými odborníky na optimalizaci nutričních hodnot krmných směsí a ve spolupráci s odborníky z Technické univerzity ve Zvolenu (dále jen "TUZVO"), Katedry aplikované zoologie a managementu zvěře as praktickým odborným personálem lesnického podniku. Výsledky se průběžně vyhodnocují podle přesně stanovené metodiky, analyzují a slouží jako podklad pro optimalizaci složení produktů ve vztahu k jednotlivým cílovým druhům, pro optimalizaci dávkování v závislosti na přirozené úživnosti a sezónní dostupnosti potravy a podobně. Na základě těchto získaných teoretických i praktických informací a zkušeností vám přinášíme kvalitní produkty, které na našem trhu dlouhodobě chyběly.

 Jednou z hlavních výhod TETRAO doplňků je jejich dostupnost. Navzdory vysoce kvalitním složkám a přísnému testování jsou doplňky cenově přijatelné, čímž jsou dostupné pro širokou škálu myslivců či subjekty chovající divokou zvěř. Doplňky jsou baleny v praktických 25 kg pytlích, což je činí snadno manipulovatelnými a skladovatelnými. Jsou vyráběny slovenskou firmou s více než 30letou zkušeností, zaměřenou převážně na výrobu kompletních krmných směsí pro zvířata, čímž se zajišťuje jejich spolehlivost a kvalita.

Pravidelným podáváním doplňků výživy TETRAO dosáhneme zlepšení kvality trofejí u samců, posílení zdravotního stavu, odolnosti a kondice zvěře a kvalitu vývoje potomstva, které se vyvíjejí v tělech matek. Parohatá zvěř má v době vývoje paroží vysoké nároky na minerální výživu, která se ukládá postupně ve zpočátku chrupavčité tkáni, jejíž růst je ovlivněn mnoha faktory a jedním z hlavních, je správná výživa. Dostatek a kvalita výživy zvěře tak zároveň může významně snížit poškozování zemědělských a lesních kultur, čímž se nakonec šetří náklady pro myslivecké revíry a jejich uživatele. Tyto doplňky svým kvalitním složením poskytují všechny potřebné živiny a napomáhají správné funkci a stabilizaci bachorové mikroflóry v trávicím traktu raticové zvěře.

Pokud hledáte kvalitní a dostupné doplňky výživy pro zvěř, TETRAO doplňky výživy jsou správnou volbou. Investujte do zdraví a růstu zvěře, nakonec i vlastního, a dosáhneme společně výchovy silných a zdravých jedinců zvěře ve všech revírech.

Raticová zvěř

- Slouží ke zlepšení kvality a růstu trofejí u samců, posílení zdravotního stavu, odolnosti a kondice

- Výsledkem po určitém období pravidelného podávání je růst kvalitního a mohutného paroží

- Efektivní napomáhají ke správné funkci a stabilizaci bachorové mikroflóry v trávicím traktu

- Mohou významně přispět ke snížení poškozování zemědělských a především lesních kultur

- Doplnění výživy zvěře, posílení jejího zdravotního stavu, odolnosti a kondice

- Zlepšení kvality kondice zvěře a kvality vývoje potomstva, které se vyvíjejí v tělech matek

- Vhodný pro celoroční podávání

Bažanty & křepelky

- Kompletní startovací krmná směs vysoké kvality

- Napomáhá rychlému růstu a zdravému vývinu organismu

- Zdravější, krásnější a životaschopnější jedinci

- Kompletní růstová krmná směs

- Vychování stabilního genetického základu chovu

- Silné létající ptáci, snížení úmrtnosti

Využijte naše množstevní SLEVY:

Množství Sleva
40 pytlů (celá paleta) 25% sleva
20 pytlů 15% sleva
10 pytlů 10% sleva

Doplňky výživy koupíte na prodejně IBO CZ LOVEC i na našem eshopu.

Zakoupením produktů moderní a profesionální značky TETRAO podporujete návrat ohroženého druhu Tetřev hlušec (Tetrao urogallus) zpět do přírody. IBO CZ LOVEC se aktivně podílí na zvýšení populace tohoto druhu ve volné přírodě a zároveň na zlepšení kvality jeho životního prostředí.

Všechny kvalitní TETRAO® doplňky výživy pro zvěř naleznete zde: Doplňky výživy TETRAO