Teleskopické židle Walkstool - pohodlnost sezení při lovu či fotografování

Walkstool je švédský vynález a jediná třínohá židle na světě s teleskopickými nohami, patenty a ochrannými známkami. Vyráběná je v jejich vlastní továrně ve Švédsku. Teleskopické nohy nabízejí dvě polohy sezení. Se sklopením dolních končetin nebo bez nich. Nyní si můžete koupit tuto židli. Žádná jiná stolička nesplňuje všechny tyto požadavky současně: měla by stát stabilně, měla by být pohodlná na dlouhodobé sezení (ergonomicky tvarované sedlo) a měla by vydržet roky a roky (kvalita v každém detailu). Židle je vyrobena z hliníkových teleskopických nohou a sedáku z vysoce technologického materiálu.

Pohodlně se usaďte a čekejte na dokonalou chvíli

Například fotografové se často zvyknou ocitnout v situacích, kdy musí dlouho čekat na ten pravý okamžik. Walkstool je jedním z nejužitečnějších produktů, zejména pro fotografy, kteří mají celý den náklad v podobě těžké výbavy.

Používají a doporučují ho lidé s omezenými fyzickými schopnostmi

Pomyslete na všechny chvíle, kdy byste chtěli být venku- tehdy musíte mít u sebe něco malé, lehké a pohodlné na sezení. Pokud máte problém se zády, koleny nebo klouby a musíte si sadnúť - naše židle je vaše řešení. Zkuste to! Nebudete zklamáni.

Super partner na venek

Vaše oblíbené křeslo nemůže s vámi chodit všude. Jste neustále v pohybu a často stojíte. Rádi hrajete golf, lovíte ryby, poľujete a také byste si na chvíli sedli. Chodíte na koncerty, čekáte v řadách na lístky, jdete na dluhu procházku, kempujete? Existují tisíce důvodů, proč mít lehkou, skládací a přenosnou židli.

Walkstool pro profesionální uživatele

Pokud často pracujete v podřepu, bude vám hrozit vysoké riziko bolesti břicha, bolesti kolen a kloubů. Mnoho odborníků tento problém velmi dobré zná. Mít Walkstool jako společníka může být v tomto případě celoživotní investicí. Je malý, lehký když ho nosíte, ale stabilní a pohodlný při používání.

Perfektní dárek

Vhodný pro zákazníky, zaměstnance a přátel, na kterých vám záleží. Je to originální a praktický dárek, který vyhovuje téměř každému.

Představíme Vám nejlepší produkty této značky!

Walkstool Comfort

Má lehkou konstrukci s teleskopickými nohami z hliníku. Nevyťahovaním teleskopických nohou budete moci Walkstool používat i v nižší výšce sezení. Walkstool Comfort nabízí velké gumové nožičky a ergonomicky tvarovaný sedák ze síťovaného materiálu, díky čemuž je možné pohodlně sedět po delší dobu. Všechny modely Comfort jsou dodávány s praktickou taškou, kterou můžete nosit například přes rameno. Walkstool Comfort se dodává ve čtyřech různých modelech s výškami sezení 45, 55, 65 a 75 cm (18, 22, 26 a 30 palců). Nejmenší model má velkou a pohodlnou velikost sedadla, která se zvyšuje u vyšších modelů.

Velikost 1
Výška: 45 cm
Hmotnost: 825 g
Max. zatížení: 200 kg
Velikost sedáku: 35 cm

Velikost 2
Výška: 55 cm
Hmotnost: 900 g
Max. zatížení: 225 kg
Velikost sedáku: 37,5 cm

Velikost 3
Výška: 65 cm
Hmotnost: 975 g
Max. zatížení: 250 kg 
Velikost sedáku: 40 cm

Velikost 4
Výška: 75 cm
Hmotnost: 1 050 g
Max. zatížení: 250 kg
Velikost sedáku: 40 cm

Walkstool Basic
Druhým nejznámějším modelem je Walkstool Basic. Má podobně lehkou konstrukci jako modely Walkstool Comfort, včetně teleskopických nohou z hliníku. Walkstool Basic se dodává ve dvou různých výškách sezení - 50 cm a 60 cm (20 palců a 24 palců). Sedadlo je vyrobeno z černého polyesteru a má přibližně o 20% větší plochu sedadla, jako běžné sedadlo pro židli se třemi nohami. Vyrábí se ve Švédsku v dostatečně vysoké kvalitě, aby ji většina lidí mohla používat mnoho let.

Model 1
Výška: 50 cm
Hmotnost: 675 g
Maximální zatížení: 150 kg
Velikost sedáku: 32,5 cm

Model 2
Výška: 60 cm
Hmotnost: 725 g
Maximální zatížení: 175 kg
Velikost sedáku: 32,5 cm

Walkstool Steady
Walkstool Steady je doplněk pro Walkstool Comfort. Může být použit se všemi modely Walkstool Comfort změnou nastavení dle vašeho modelu. Walkstool Steady je vyroben s ohledem na tři druhy uživatelů:

• Lidé, kteří používají židli venku, s rizikem zapuštění gumových nohou do země - obvykle lovci.
• Profesionální uživatelé, kteří pracují na kluzkém povrchu, potřebují Walkstool ještě robustnější a spolehlivější.
• Velcí lidé, kteří potřebují přenosné sedadlo, které si udrží svoji váhu na další roky.

Chceme vám dát několik obecných rad ...
Abychom vám pomohli s výběrem vhodného modelu pro vás, zde je několik doporučení. Vhodný výběr závisí to na tom, jak chcete Walkstool používat, stejně však od vaší výšky a hmotnosti. Nejvýznamnější rozdíly mezi WS Comfort oproti WS Basic jsou větší velikosti sedadel ze síťovaného materiálu a větší gumové nožičky, které snižují riziko potopení se, když jste venku v lese a na mokré trávě. Mějte na paměti, že židle, kterou používáte v kuchyni a jídelně, má obvykle výšku sezení 45 cm

Často kladené otázky

Mám si koupit model Comfort nebo Basic?

Závisí to na tom, jak často Walkstool používáte, kde ho používáte a kolik peněz chcete utratit. Pokud chcete to nejlepší na světě s nejvyšší kvalitou a komfortem sezení, měli byste si zvolit model Comfort v závislosti na vaší výšky a hmotnosti. Základní modely mají stejný koncept s teleskopickými nohami z hliníku a stejnou hmotností. Hlavními rozdíly jsou menší sedák z polyesteru a nohy z normálního plastu. Zároveň je sedadlo s aplikací o polovinu levnější, což znamená, že mnoho lidí si raději koupí dva modely Walkstool Basic namísto jednoho modelu Comfort. Pokud nechcete utratit peníze, které stojí modely Comfort, ale chcete koncept s teleskopickou funkcí a větší velikostí sedadla (o 20% větší) než běžné židle se 3 nohama a dobrou kvalitou, pak je Walkstool Basic perfektní volbou.

Dá se Walkstool použít do písku?

Ano, židli lze použít do písku. Protože Walkstool nikdy nepotřebuje žádný olej ani maziva, lze použít v písku. Modely Walkstool Comfort jsou vybaveny velkými gumovými nožkami a pro ještě lepší stabilitu v náročných podmínkách doporučujeme používat příslušenství Walkstool Steady.

Kterou židli doporučujete pro profesionální použití, například pro servisní techniky nebo elektrikáře?

Pro každého, kdo se chystá Walkstool ve velké míře používat ve spodní poloze (výška kolen), doporučujeme Comfort 55 nebo Comfort 65.

Co dělat, pokud se při zatažení dolní část nohy odpojí?

Nemělo by se to stávat, ale pokud ho vytáhnete velmi rychle, je to možné. Totéž může platit po několika letech používání Walkstoolu, protože červené plastové tlačítko může po nějakém roce změknout. V těchto případech není problém dát dolní část nohy zpět zatlačením na obě červené tlačítka současně. Je to stejný postup jako při uvolňování dolní části nohy, abyste ji umyli a potom vrátili zpět. Tento problém neovlivní bezpečnost sezení na židli, ale vždy se ujistěte, že červené zajišťovací tlačítko je ve správné poloze a je viditelné po roztažení teleskopických nohou, aby se získala normální výška sedadla.

Z čeho je Walkstool vyroben?

Dva primárně materiály použité na výrobu židlí jsou stolek z eloxovaného hliníku a sedlo z nylonu ze síťoviny s vysokou odolností.

Mohu uzamknout dolní končetiny židle?

Pokyny pro uzamčení dolních částí nohou modelů Walkstool Comfort s velkými gumovými nožičkami:
Chcete-li dolní končetiny uzamknout, když nepoužíváte Walkstool, odšroubujte je tak, aby byly zajištěny gumovými nožkami, které jsou blízko sebe. Chcete-li použít Walkstool, udělejte opak a odemkněte dolní končetiny.

Kde se vyrábí židle?

Všechny modely Walkstool jsou navrženy a vyrobeny ve Švédsku.

Existují nějaké pokyny pro používání a údržbu Walkstoolu?

Pro vysunutí nohou židle je pomalu táhněte dolů, dokud nebude viditelné červené bezpečnostní tlačítko, které zapadne do své polohy. Jakmile jsou všechny tři nohy zajištěny na svém místě, je židle připravena k sezení. Jako v případě každé trojnohý židle, iv tomto případě je vhodné sedět na židli s jedním ze tří bodů sedadla mezi nohama (například při sezení na sedadle kola). Chcete-li nohy židle zasunout, stiskněte červené bezpečnostní tlačítko a zatlačte nohy židle dozadu směrem k sedadlu. Nepokoušejte se stát na židli, protože její trojnohý design není bezpečný. Pokud jde o údržbu, židle nikdy nevyžadují olej ani maziva, jsou určeny pro práci na sucho. Pokud se váš stolek extrémně znečistí, můžete nohy odstranit a otřít jejich čistým suchým hadříkem.

Židle Walkstool najdete na: Teleskopické židle WALKSTOOL