Robustní a trvalá NORICA

Cestou po Španělsku jsme nemohli obejít prestižní, světoznámou kolébku zbrojařského průmyslu v Eibaru, kde sídlí NORICA, tradiční španělský výrobce vzduchových pušek a pistolí, který je synonymem kvality a odolnosti.

V roce 1917 v Eibaru Španělsko, byla založena Norica jako výrobce vzduchovek a pistolí ai o století později si udržuje dokonalou rovnováhu mezi řemeslnou tradicí a technologickými inovacemi. Během 101 let úspěšné historie získala národní a mezinárodní uznání v této oblasti, a to díky filozofii zaměřené vždy na vysokou kvalitu, inovaci a přesnost ve všech produktech. Plně personalizovaný zákaznický servis a osobní přístup jí pomohl aby se stala celosvětovým referenčním bodem v tomto sektoru vzduchových pušek.

Století existence, přineslo skvělé a ne až tak dobré chvíle, ale vždy si zachovaly hodnoty a Eibarrese essence: "výrobu vysoce kvalitních a výkonných produktů, které se dědí z generace na generaci". Společnost, která přežila dvě světové války, několik období recese a boomu, je tak robustní a trvanlivá jako vzduchovky a pistole, které vyrábí.

V této výrobě vládla dokonalá rovnováha mezi řemeslným zpracováním a technologickými inovacemi. Je až neuvěřitelné, že při takové produkci 25 až 30 tisíc zbraní ročně, jsou tyto zbraně skládány a testovány ručně. Přesto zde vládla pohodička s pozadím hudby a vůní olejů.

Norica si u lidí vybudovala své jméno zejména svými neuvěřitelnými vzduchovými puškami jako Phantom a Dead Eye, které si vybudovaly reputaci tím, že nabízejí "vzduchovky na celý život." V roce 2014 se Norica Airguns účastní jako sponzor 51. mistrovství světa v olympijské střelbě ve Španělsku. Po tak velkém úspěchu Norica pokračuje ve své globální expanzi až do bodu, kdy se 93 % produkce vyváží do 56 zemí světa.

Proto nám je v IBO ctí, že máme dlouholetou spolupráci s tak korektní firmou a na skladě můžeme nabídnout různé vzduchovky, vzduchové pistole a příslušenství Norica, včetně vynikajícího střeliva. Kromě toho, že jsou tyto vzduchovky cenově dostupné, mají tendenci být poměrně nenáročné na údržbu a nevyžadují žádné drahé doplňky, chcete-li, aby byla střelba jednoduchá.

Autor blogu: @petrrissa

Nabídku všech kvalitních vzduchovek NORICA naleznete na: Vzduchovky NORICA