Kanadská špička ve světě fotopasti

Pro zjištění pohybu zvěře v revíru, její případnou chovnost, monitorování populace nebo interakci fauny a flóry, jen tak pro potěšení nebo jako domácí bezpečnostní kamery. Využití fotopascí je nekonečné. Zachycení úžasných snímků zvířat v jejich přirozeném prostředí je mnohem jednodušší řečeno, jak uděláno.

Zachycení úžasných snímků zvířat v jejich přirozeném prostředí je mnohem jednodušší řečeno, jak uděláno. Divoká zvířata mají instinktivní a oprávněný strach z lidstva, a tak se plazením s telefonem nebo s fotoaparátem pravděpodobně nedostanete k požadovaným výsledkům, nebo to bude to vyžadovat neuvěřitelnou trpělivost. Jednodušším řešením je zakoupení fotopasti.

Fotopasti fungují na principu detekce směsi pohybu a tepla. Po spuštění zabudovaných senzorů vyfotí vše, co se v daném okamžiku nachází před kamerou. V současnosti je k dispozici na trhu mnoho různých druhů takových zařízení. Všechny mají mírně odlišné vlastnosti přizpůsobené podle toho, co je pro zákazníka to nejdůležitější. Typ fotopasti, který si koupí, bude záviset na typu a kvality obrázků, které se chystá získat, a také od rozpočtu, který do zařízení chce investovat.

Tato zařízení se jeví jako efektivní metoda pro zajištění nepřetržitého odběru vzorků, tedy fotografií, iv těžko přístupných oblastech nebo podmínkách. Obvykle jsou velmi odolné a také vydrží různé povětrnostní vlivy.
Na rozdíl od vašeho standardního digitálního fotoaparátu jsou trailové kamery aktivovány pohybem subjektu a dokonce i tělesným teplem - výsledkem je, že nemusíte být fyzicky v místě, kde jste nastavili svůj fotoaparát, abyste dosáhli požadovaný záběr.
V naší nabídce máme i trailové fotopasti kanadské značky SPYPOINT. Ze všech nabízených zařízení vynikají díky vybavení solárních panelů, které např. šetří vaši peněženku od nákupů baterií, jako zdroje napájení.

Jako první představujeme fotopast SPYPOINT LINK - S. Ultra kompaktní fotopast zaznamená každý pohyb díky rychlé spoušti a to jen za neuvěřitelné 0,7 sekundy. Balení obsahuje znovu dobíjecí baterii, návod v slovenském jazyce, USB kabel, popruh pro uchycení zařízení, montážní konzolu a přednastavenou SIM kartu, kterou vložíte do zařízení a váš sběr unikátních fotografií se může začít! Má velmi jednoduché a přehledné menu s nastavením, a stejně i SIM kartu, která je automaticky přibalena k produktu. Stačí, když si už jen spárujete fotopast za pomoci aplikace v telefonu. Měsíčně máte zdarma až 100 fotografií.

Fotografie nad limit jsou zpoplatněny podle ceníku, který si můžete prohlédnout na: Cenník

Novinkou a výhodnou funkcí je nastavitelné zorné pole, které dokáže snímat díky zahnutému objektivu od 5 do 80 stupňů. Na fotografiích se zobrazuje datum, čas, teplota a fáze měsíce.
Největší výhodou na těchto zařízeních je již zmíněné solární nabíjení, které šetří váš čas, který byste vložili do výměny baterek, a stejně i peněženku, protože nové baterie jsou z hlediska financí celkem náročné.

Druhým zařízením z rodiny solárních trailových fotopasti je SPYPOINT LINK-MICRO S LTE, při níž při nákupu získáte SIM kartu zdarma a stejně i lithiovou nabíjecí baterii. Opět jde o šetření vašeho rozpočtu a času. Peníze, které jste investovali do výkonnějšího a nákladnější fotopasti se vám tedy vrátí během krátkého času.

Tato fotopast je nabitá funkcemi jako například odesílání fotografií přes LTE síť (opět až 100 fotografií měsíčně zdarma), nejjednodušší ovládání ze všech nebo LTE modul, který se postará o bezproblémovou komunikaci mezi fotopast a mobilní aplikací.

Ceník balíčků odesílání sms a ostatní informace dohledáte na: Informace o SPYPOINT

Kruh solárních fotopascí uzavírá SPYPOINT SOLAR-DARK 12 Mpx s 16GB paměťovou kartou a její čtečkou zdarma. Je ultra kompaktní. Malé tělo skrývá v sobě zajímavé vlastnosti, kterými jsou např. rychlost spouště, design, který skvěle produkt kamufluje, nahrávání FULL HD videí ve vysoké kvalitě a dlouhou výdrž baterie. Inovativní zastíněn snímač pohybu dokáže rychleji zaznamenat pohyb.

Kamera SPYPOINT SOLAR DARK má až 42 neviditelných LED diod, díky čemuž jsou záběry ostré a velmi kvalitní i za zhoršených světelných podmínek nebo v noci. Svou kameru SPYPOINT si rychle a jednoduše nastavíte přes obrazovku, která je zabudována v zařízení. Opět víte ušetřit nejen peníze ale i čas s vyměňováním a dokupováním baterií.

Fotopasce SPYPOINT nájdete na: SPYPOINT