8 důvodů proč si zajistit bezpečnost s nejmenší fotopastí TETRAO Strix18

1. Maličké, přímo nenápadné rozměry

"Diskrétní" design činí tuto fotopast téměř NEVIDITELNOU, což umožňuje nenápadné sledování zvířat a jejich přirozeného chování, aniž by byla zvířata vyrušena přítomností člověka. Rovněž umožňuje bezpečné sledování svého vlastního pozemku, bez povšimnutí narušitelů. Díky svým nenápadným rozměrům se nedá snadno objevit a odnést, čímž je chráněna před krádeží nebo poškozením.

2. Čisté fotky nejen přes den, ale také v NOCI

Exceluje ve snímání fotografií a videí nejen ve dne, ale především v nočních podmínkách, čímž poskytuje úplný obraz života v divočině 24 hodin denně. Bezpečnost a diskrétnost fotopasti je zajištěna iv nočních hodinách, jelikož 940 nm přísvit je neviditelný pro zvěř i lidské oko, což minimalizuje riziko rušení přirozeného chování zvířat.

3. Nepřetržitý provoz díky solárnímu panelu

Díky možnosti připojení k solárnímu panelu tento model eliminuje obavy z vybitých baterií, čímž zajišťuje neustálou funkci bez nutnosti manuálního nabíjení. Tato funkce poskytuje uživatelům pohodlí a spolehlivost, díky čemuž je ideální pro dlouhodobé pozorování divoké fauny nebo ochranu majetku. S TETRAO Strix18 fotopastí se tak můžete spolehnout na stálý záznam dění, bez ohledu na dostupnost elektrické energie.

4. Nadstandardní výdrž baterií a to i zimě

Fotopast je vybavena dvěma bateriemi typu 18650, což zaručuje nadstandardní výdrž a minimalizuje potřebu časté výměny baterií. Pro ty, kteří chtějí ještě více prodloužit životnost baterií a minimalizovat jejich údržbu, je k dispozici solární panel jako příslušenství, což umožňuje, že fotopast funguje dlouhodobě bez potřeby výměny baterií.

5. Vysoce kvalitní video se ZVUKEM

Fotopast TETRAO Strix 18 není jen o kvalitních fotografiích, ale také o záznamu kvalitního zvuku ve videích, což umožňuje zachytit i zvukové aspekty přírody bez kompromisů. Díky své schopnosti zachytávat čistý zvuk ve videích fotopast poskytuje naprostý zážitek z pozorování přírody, ať už jde o zvuk ptáků, šumění listů nebo hukot vody. Je spolehlivým partnerem pro milovníky přírody, kteří ocení nejen vynikající fotografie, ale také kvalitní zvuk ve videích, což přispívá k celkovému bohatému zážitku z pozorování divočiny.

6. Nahrávání na SD kartu = žádné další náklady na provoz

Je efektivním a ekonomickým řešením pro sledování přírody, neboť nahrává videa na SD kartu pomocí pohybového senzoru, což eliminuje potřebu dalších nákladů na provoz. S možností záznamu videí při detekci pohybu na SD kartu nemusíte platit operátorům za odesílání dat, čímž se šetříte na dodatečných nákladech a máte plnou kontrolu nad svými záznamy. Po prohlédnutí fotografií a videí vás vždy čeká milé překvapení a pozdravy od zvířátek, což přidává osobní dotek a zlepšuje zážitek z používání.

7. Univerzální využití doma i v revíru

Je univerzálně využitelným nástrojem, který poskytuje přehled o dění nejen v přírodě, ale také doma jako soukromé očko detektiva. S její pomocí můžete sledovat, co se děje doma, na zahradě, a zaznamenat aktivity vašich domácích mazlíčků i tehdy, když nejste doma. Díky napájení přes USB-C ji můžete provozovat bez problémů i v domácích podmínkách, čímž získáváte nejen jistotu a bezpečnost, ale také klidné srdce.

8. Rozumná cena

Fotopast se může pochlubit velmi rozumnou cenou, což ji činí dostupnou pro širokou škálu uživatelů. Její poměr výkonu a kvality vůči ceně je vynikající, což z ní činí skvělou volbu pro ty, kteří hledají spolehlivý nástroj pro sledování přírody a svého pozemku. Kromě toho si můžete zakoupit kompletní set spolu s příslušenstvím ve zvýhodněné ceně, což je ideální možnost pro ty, kteří chtějí mít vše potřebné při ruce bez nutnosti dalších investic. Můžete se těšit na kvalitní snímky a videa, aniž byste museli investovat velké sumy do drahých technologických zařízení.

Fotopast TETRAO Strix 18 si můžete zakoupit v tomto odkazu: TETRAO Strix 18

Celou nabídku fotopastí TETRAO naleznete zde: Fotopasti TETRAO