Vzduchovka NORICA Dream Hunter 4,5mm Vzduchovka NORICA Dream Hunter 4,5mm 1 Vzduchovka NORICA Dream Hunter 4,5mm 2 Vzduchovka NORICA Dream Hunter 4,5mm 3 Vzduchovka NORICA Dream Hunter 4,5mm 4
Sleva 20%
Mega výkon

Vzduchovka NORICA Dream Hunter 4,5mm

Kód produktu: 111.13.280
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
6 551 Kč s DPH 8 189 Kč
  • Jedinečný systém pákového natažení vzduchovky
  • Dostupné náhradní díly a spolehlivý záruční a pozáruční servis
  • Vysoká kvalita opracování všech dílů
  • Lehká a nenáročná na údržbu
  • Evropský výrobce s tradicí od roku 1917
  • Značka je s úspěchem prodávána ve více než 50 zemích světa

Výkonná páková vzduchovka na hubení škůdců a sportovní střelbu. Model Dream Hunter má pákové natahování pružiny. Tento systém je výhodný hlavně pokud zvyknete používat puškohled, hlaveň se při natahování pružiny vůbec nepohybuje a tak je vyloučen problém s možným uvolněním kloubu hlavně jako je tomu u běžných vzduchovkách.

Vzduchovka Dream Hunter od firmy Norica je jedinečná v tom, že funguje na systému pákového natahování. Pevná hlaveň zaručuje maximální přesnost při každém jednom výstřelu. Pažba je výborně tvarovaná, zdobí ji zajímavě zpracována lícnice, materiál je plast, takže je i jednoduchá na údržbu. Dalšími výhodami této vzduchovky jsou světlovodné mířidla, antinárazovým gumová botka a automatická pojistka.

Parametry produktu:

Kalibr: 4,5 (.177)
Hmotnost: 3200 g
Délka hlavně: 454 mm
Celková délka: 1160 mm
Úsťová rychlost: 305 m/s
Energie: 16 J

 

 

Recenze produktu Vzduchovka NORICA Dream Hunter 4,5mm

qwer
proste parada...super kvalitka
Braňo
Vynikajúca vzduchovka, hlaveň je fixovaná, čo zaručuje ešte vyššiu presnosť, naťahuje sa pákou pod hlavňou, výborne riešenie. Skvelé mieridlá, DOPORUČUJEM!!!
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore