Vytáhněte nejen zvěř jednoduše a bez námahy

Potřebujete táhnout? Tak táhněte ...

Představujeme Vám přenosné benzinové navijáky předního světového výrobce PORTABLE WINCH. Na rozdíl od běžných navijáků jsou navijáky Portable Winch vysoce výkonné a kompaktní. Tyto vynikající stroje jsou tak lehké, že mohou být kamkoli přenášeny ručně. Navijáky je možné použít při práci v lese, na zahradě, při vytahování ulovené zvěře, zapadlých vozidel či na tažení čehokoli jiného. Je to neocenitelný pomocník zejména pro myslivce na vytahování zhaslé zvěře z těžko přístupných míst. Jednou z největších výhod těchto přenosných navijáků je ta, že neexistuje žádný limit délky lana, které můžete použít. Navijákem PORTABLE WINCH je jedno jestli taháte z 50 metrové vzdálenosti nebo klidně z až 250 metrů. Stačí mít jednoduše dostatečně dlouhé lano.

Další výhody? Navijáky jsou přenosné, výkonné - až 2000 kg, mají nízkou hmotnost - například model PCW 3000 má 9,5 kg. Navíc jsou jednoduše připevnitelné a navijáková část je bezúdržbová. To je jen pár důvodů, proč se můžete spolehnout na kanadské navijáky PORTABLE WINCH.

Výhody navijáků:

- Přenosné

- Neomezená délka lana

- Výkonné

- Nízká hmotnost

- Rychlé připojení

- Snadné používání

- Vysoká bezpečnost

- Navijakové část bezúdržbová

Chystáte se o víkendu na hon?

Pokud plánujete o víkendu hon s přáteli nebo s rodinou, a nevíte jak vytáhnout později ulovenou zvěř z těžko přístupného místa, je tu pro Vás skvělý pomocník. Benzínový přenosný naviják s převíjecí hlavou PORTABLE WINCH PCW 3000 je pro tyto účely jako stvořený. Využijete ho i při práci v lese, na záchranářské účely či vytahování člunů z vody. Využijete ho v každé oblasti, kde budete potřebovat něco tahat a hlavně nepotřebujete k tomu žádný zdroj energie.

Naviják je vysoce bezpečný, snadno se používá, je lehký, mimořádně výkonný, dosahuje tažný výkon až 700 kg na jednom laně! Je poháněn 4 - taktním motorem Honda 6x-35cC, který se dá používat ve všech polohách.

Jak ho správně používat?

Pomocí lana s délkou 2 metry ukotvíte naviják, ke stromu, pařezu, sloupu nebo k tažné kouli vozidla pomocí volitelné kotvící desky hlavice navijáku. Princip převíječ hlavy umožňuje, že délka lana není nijak omezena. Můžete táhnout co jen chcete a kde chcete. Na rozdíl od jiných navijáků poskytuje konstantní tažnou sílu. Jeden konec lana se upevní k břemenu a druhý konec se třikrát nebo čtyřikrát omotá kolem převíječ hlavy. Jakmile běží motor, automaticky se převíječů hlava otáčí. Stačí jednoduše zatáhnout za lano, aby se vyvinulo tření na hlavu a břemeno se začne táhnout.

Revoluce na trhu!

Představujeme vám absolutní světovou novinku - první akumulátorový naviják na světě

Portable Winch jako první na světě představil totální novinku, kterou je naviják na baterky. Akumulátorový naviják se považuje za jednu z největších inovací za téměř 20 let. Je jako stvořený pro myslivce, majitele chat či house boatů, pro profesionální arboristy, správců lesů, mechaniků a podobně. Aku naviják je 100% spolehlivý a poskytuje uživateli rychlé upevnění ke stromu, sloupu či pařezu, popřípadě na tažné zařízení auta. Manipulace s navijákem Portable Winch PCW3000-Li je totálně jednoduchá. Stačí správně připevnění a můžete začít táhnout. Délka lana je také při aku modelech neomezená. Údržba? Absolutně žádná! Naviják s maximální tažnou silou 1000 kilogramů je vždy a všude plně připraven k použití. Mezi další velké přednosti této revoluční novinky od Portable Winch patří nízká hmotnost, díky které je transport stroje lehký a nenáročný, plná spolehlivost a konstantní tažná síla. Akumulátorový naviják je tichý, ekologický, ma nulové emise, pracuje bez zápachu a smogu.

Kompletní nabídku PORTABLE WINCH najdete u nás ZDE.