Vábničky Weisskirchen - dlouhodobá kvalita a tradice

Klaus Weisskirchen se narodil v roce 1943 v malém domku na okraji lesa v horském terénu. Už jako 10letý chodíval často do lesa a snažil se napodobovat hlasy zvířat. Když měl 14 let, tak se začal učit puškařem. V 16-ti letech udělal přijímací zkoušky a stal se žákem na profesionální myslivecké škole. Od roku 1957 se začal učit umění vábit zvěř pomocí vábniček. Toto umění napodobování hlasů ho provází celou jeho loveckou kariéru. V roce 2004 začal vyvíjet a produkovat své vlastní vábničky. Díky jeho uznávanému jménu se vábničky jeho značky rychle rozšířily a staly se velmi populárními. V této době patří mezi nejprodávanější vábničky na světě.

Weisskirchen je renomovaný německý výrobce, který se zabývá výrobou vábniček na vábení zvěře. Tato firma se zabývá výrobou vábniček téměř 40 let. Vábničky jsou vyrobeny z kvalitních a odolných materiálů. Dřevěné a platinové síťované silikonové kroužky přinášejí nejpřirozenější zvuk pro úspěch při lovu. Vábničky Weisskirchen jsou velmi známou značkou mezi profesionálními či rekreačními lovci, filmovými tvůrci, fotografy a nadšenci přírody. Vábničky se vyznačují svým elegantním designem a vysokou úrovní kvality.

Vaší pozornosti by neměla uniknout vábnička na jelena Weisskirchen, která je proslulou vábničkou a patří mezi nejprodávanější vábničky od tohoto výrobce. Ručadlo na jelena disponuje neuvěřitelně věrnou akustikou. Vábnička Weisskirchen na jelena se skládá ze dvou nebo ze tří skládacích kusů s hmotností pouhých 175 g a plně prodloužené má 50 cm. Vábnička díky speciálnímu povrchu odolává povětrnostním vlivům, nepotřebuje žádné pouzdro a je dokonale skladná. V balení každé vábničky najdete i instruktážní DVD.

V nabídce najdete široké spektrum vábniček určených na:
• vábení jelena
• vábení srnce
• vábení divočáka
• vábení lišky
• vábení husy
• vábení kachny
• vábení sluky

Už je to jen na Vás, stačí si jen správně vybrat.
Zákazníci oceňují vábničky, pro jejich dlouhou životnost a dokonalou spolehlivost.
Společnost IBO  Vám jako výhradní dovozce přináší kvalitní vábničky Weisskirchen.