Upravte si Vaše neudržované plochy bez překážek ...

CANYCOM CMX 1402 je svahová mulčovací sekačka jako stvořená do těch nejtěžších podmínek. Posekat extrémní svahy, vysokou trávu, křoví, ovocné sady, vinice, cesty, lesní školky či jiné neudržované porosty jsou pro CMX 1402 doslova hračkou, nic Vás nezastaví!

Svahová mulčovací sekačka se skvělým výkonem!

Sekačka s výkonným motorem Subaru Robin EX40DS s maximálním výkonem 10,3 kW. Lze nastavit plynule výšku sečení od 0 do 150 mm v 21 různých polohách. Pneumatiky poskytují ochranu proti smyku a samozřejmě kvalitní mulčovací nůž. CMX 1402 má pohon sečení zajištěn kloubovým hřídelem. Tento stroj je určen na extenzivní mulčování trávy.

Sekačka má nízkou polohu sedadla pro pohodlné sečení na svahu. Má nízko položené těžiště pro maximální stabilitu na svahu a nerovném terénu. Nechybí chladič hydraulického oleje. Výměna nožů bez nářadí. CANYCOM CMX 1402 má kompaktní rozměry a minimální poloměr otáčení pro skvělou ovladatelnost. Uzávěrka diferenciálu je řazena pod zatížením pro maximální trakci. Sekačka má dvoustupňový hydrostat. Nedochází k poklesu tlaku a vynechávání pohonu v strmých svazích. CMX 1402 má unikátní materiál Rychlovýměnných nožů. Tato svahová sekačka má rozdělení točivého momentu mezi nápravami 50:50

 

Pokud jste vlastníkem velkých travnatých ploch a chcete je rychle a kvalitně sekat, je mulčovací sekačka CANYCOM CMX 1402 pro Vás jako stvořená.