Unikátní diabolky za dostupnou cenu

Proč jsou měděné diabolky o 20% rychlejší

Globální prodej vzduchovkových diabolek roste rok co rok. Rostoucí počet střelců ze vzduchových zbraní, změny v zákonech, nové technologie uplatňované na vzduchové zbraně, konkurenceschopná cena střeliva a snahy značek jako Norica nabízet nové modely jsou jen některé z důvodů. Vývoj vzduchových zbraní a vzduchových pistolí, počínaje modely s nízkou rychlostí až po super-magnum dosahující v některých konfiguracích více než 70 J, vyžaduje od vývojáře produktů proaktivní přístup k plnění požadavků vzduchovkových střelců. V současnosti se vzduchové zbraně (od protahovacích až po PCP) používají na zábavnou střelbu na kovové předměty jako jsou plechovky, střelbu na terč, zneškodňování škůdců, myslivost, FT a HFT závody.


Měděný plášť

V souladu s tímto trendem společnost Norica pokračuje v práci na svém portfoliu, aby uspokojila potřeby svých věrných zákazníků. Kromě toho si činnost společnosti Norica na více než 50 mezinárodních trzích vyžaduje vývoj různých typů diabolek, které vyhovují veškerým použitím, od střelby do plechovek až po likvidaci škůdců a lovení drobné zvěře, pokud to povoluje zákon.

Samy prohlašují:

"Naším cílem je poskytnout střelcům široký výběr, aby v každém okamžiku střelby našli tu nejlepší diabolku Norica, která vyhovuje jejich různým potřebám." Měděné diabolky společnosti Norica jsou speciálně vyvinuty s ohledem na střelce, kteří vlastní silné vzduchovky nebo pistole. Měděný plášť snižuje tření se vzduchem a poskytuje o 20% zvýšenou rychlost oproti diabolkám s podobnou hmotností, čímž poskytuje dodatečnou knock-down (raniaci) sílu v jakékoliv vzdálenosti.

Mezi pěti stávajícími modely tato řada obsahuje jedinečné a inovativní designy jako Destroyer, 28gr kulovitá peleta a Monster, 26 gr peleta se vyrovnaným těžištěm. Oba modely se vyrábějí pouze v .22 kal (5,5mm). Sortiment je doplněn o klasické tvary jako Hollow-Point (s dutinkou) nebo devast (oblá špička). Devast a Hollow-Point, dostupné v rážích .177 (4,5mm) a 0,22 (5,5mm) dosáhly penetrací více než 150 mm přes balistický gel na 8 yardech (7,2 metru) se vzduchovkami 12 stop / libru ( 16 J), což ukázalo úžasnou destrukční kapacitu. Ve skutečnosti model devast překročil celý blok gelu ", jak to udělal model .177 Round (4,5mm), který je k dispozici také ve verzi .22 (5,5mm) Kulaté diabolky (nezaměňujte si s ocelovými KJ-ČR) jsou ideální na střelbu do kovových předmětů a dosažení velkého dopadu na jakýkoliv cíl. Diabolka Norica Round, která je vyrobena z olova se nebude tříštit, zatímco při nárazu dodá veškerou svou energii. Kulky s kulatým vedením jsou užitečné ve vzduchových puškách s hlavněmi bez závitu a na zábavnou střelbu při hledání lepší penetrace. Pečlivě vyrobeno německými stroji za použití speciální slitiny olova, provádí se přísná kontrola kvality pomocí nejmodernějších amerických technologických strojů před provedením konečné vizuální kontroly a manuálního výběru. Diabolky jsou dostupné v rážích 4,5 mm (0,177) a 5,5 mm (0,22) a jsou vhodně baleny do plastové krabičky s poutky na opasek.


PROČ MĚDĚNÝ PLÁŠŤ?

Měděné diabolky jsou vyrobeny z olova jako jiné standardní střelivo do vzduchovky, ale podle odborníků tenká měděná vrstva poskytuje zlepšené spojení s puškou hlavně, což vede ke zvýšené přesnosti. Zároveň jsou tvrdší než běžné olověné diabolky, takže nemají tendenci k deformaci, což také přispívá k přesnosti. Co se týče bezpečnosti, měděné diabolky nabízejí mnohem čistší manipulaci a nezanechávají žádný olověný prach na rukou nebo kapsách střelců, kteří se rozhodli ponechat v kapse pro budoucí použití.

Kompletní nabídku diabolek najdete zde: Diabolky NORICA