Špičkové svítidla s doživotní zárukou - OLIGHT

V krátkosti o firmě OLIGHT

OLIGHT Technology je společnost, která se specializuje na výrobu LED svítilen vysoké kvality. Svítilny LIGHT jsou vybaveny nejmodernější LED technologií a nejvyšším standardem provedení. Primárně se zaměřuje na výrobu svítilen "Premium Aluminium", které slouží pro každodenní použití (EDC), outdoorové, vojenské účely, speciální jednotky, svítilny pro myslivce, záchranářské či pátrací akce a podobně. Vývojáři firmy Olight neustále pracují na rozšiřování základny zákazníků a na zvětšování škály produktů.

Na trhu se objevuje stále více značek svítilny, které nesplňují to, co výrobce garantuje. OLIGHT = Americký výrobce svítilny ze speciálních materiálů (směsi leteckého hliníku) odolného vůči silným nárazům, korozi a prvotřídními LED - diodami s doživotní funkčností a vodotěsností dělá tuto značku prostě nepřekonatelnou. Vysoký výkon a jednoduchá obsluha - to jsou přednosti světově oblíbených svítilen OLIGHT, které lze vybavit dálkovým spínačem, montáží, barevnými filtry, nabíjecími bateriemi ...

Naším posláním je nabídnout řadu svítilen vynikající kvality a výkonu, dostupný servis a příznivé ceny. Spokojenost zákazníků je vždy naším prvořadým cílem. Snažíme se naplňovat požadavky našich klientů s vysoce kvalitními produkty, dobrým servisem a včasnými dodávkami.

Nejvýkonnější svítilna na zeměkouli!

X6 MARAUDER - špičková nabíjecí vyhledávací svítilna, která přináší špičkový světelný tok až 5000 ANSI lumenů a dosvit neuvěřitelných 640 metrů. V současnosti je tento model nejvýkonnější sériově vyráběnou ruční LED svítilnou na světě. Brutální světelný výkon je dosažen díky použití šesti vysoce výkonných LED Cree XM-L T6. Tato svítiilna je vybavena špičkovou lithium-polymerovou baterií, která je umístěna v separátním pouzdře, které je možno pohodlně nosit na opasku. Tělo svítilny je vyrobeno z hliníkové slitiny 6N01-T6 a opatřeno masivními žebry pro dokonalé chlazení. Madlo spolu s krytem přední a zadní části svítilny jsou vyrobeny z nárazuvzdorného plastu vyztuženého karbonovými vlákny (podíl 20%). Vysoce kvalitní pevná konstrukce a špičkový výkon předurčuje svítilnu Olight X6 Marauder pro profesionální použití, vyhledávací a záchranné akce a všechny operace, které vyžadují nejvyšší výkon.

Toto parádní svítidlo poskytuje čtyři úrovně světelného výkonu:

  • 5000 lm (výdrž 1,25 hodiny)
  • 1200lm (výdrž 4,5 hodiny)
  • 150 lm (výdrž 30 hodin)
  • Strobe 10 Hz (zábleskový režim)

Digitální regulace pro udržení konstantního jasu po celou dobu výdrže akumulátoru. X6 Marauder poskytuje ochrannou funkci ATM (Active Thermal Management), která v případě potřeby aktivně sníží výkon, aby nedošlo k přehřátí světla za vysokých teplot okolí. Čočka je ultra čistá a tvrzená s antireflexním potahem a 99,9% průsvitností. Svítilna je voděodolná dle standardu IPX-6 (ostřikování silnými proudy vody). Tento model je dodáván v kufříku, včetně nabíječky a popruhu pro pohodlnější nošení přes rameno.

Řekneme si něco i o  ovládání. Na pouzdře s nabíjecí baterií se nachází hlavní vypínač. Nejdříve zapněte tento hlavní vypínač a pak je možné svítilnu ovládat pomocí druhého spínače, který je ergonomicky umístěný na držadle. Režimy svícení se přepínají přidržením tlačítka na držadle svítilny. Zábleskový režim strobe se zapíná dvojnásobných rychlým stiskem tlačítka. Pokud svítilna bliká či se nerozsvítí, může to být, že je baterie vybitá, nebo konektor mezi baterií a svítilnou je rozpojený. Po delším použití je potřeba baterii nabít.

*** Špičkové svítilny vysokého výkonu a extrémní odolnosti, na které konkurence nedosvíti ***

Malé tělo, skvělý výkon ...

Svítilna OLIGHT S1 Baton - Mini patří mezi nejmenší svítilny na světě. V malém 61 mm dlouhém těle je ukryt skvělý výkon - 500 lumenů. Prémiová LED dioda Cree XM-L2 CW poskytuje paprsek s dosvitem až do 110 metrů. V nejnižším světelném módu dokáže nepřetržitě svítit až 25 dní a to jen na jednu baterii (CR123A).

Model S1 Baton má bezkonkurenčně nejnižší hmotnost ve své kategorii a to pouze 30 g. Mini baterka je díky svým vlastnostem jako stvořené pro každodenní nošení, protože nikdy nevíte, kdy budete světlo potřebovat. Stačí jej vhodit do kapsy, do kabelky, do tašky, do batohu, do ledvinky či připnout na opasek a stále máte u sebe svítiilnu minimálních rozměrů s výborným výkonem. Od této chvíle už Vás nikdy žádná nečekaná tma nezaskočí.

Silikonové tlačítko na zapínání a přepínání režimů je umístěno na boční straně svítidla. Je nízkoprofilové, čímž se zabraňuje náhodnému a nechtěnému zapnutí, například přitlačením v kapse. Konec těla svítilny je magnetický, jednoduše a pevně svítilnu připevníte ke kovovým předmětům. Využijete ho tedy i při aktivitách, kdy potřebujete osvětlení, ale zároveň potřebujete mít obě ruce volné. S1 Baton má také mini postranní klip pro připevnění na opasek a šňůrku na zavěšení.

Tělo baterie je vyrobeno z extrémně kvalitní slitiny hliníku (6061-T6) s povrchovou úpravou odolnou vůči poškrábání. OLIGHT S1 Baton mini je odolný vůči pádům z výšky 1,5 metru a také vodotěsný až do výšky 2 metry. Svítidlo je napájeno baterií CR123A nebo RCR123A. Má ochranu proti přepólování při nesprávném vložení baterie.

Představíme si novinku od OLIGHT – model R50 Seeker

Ruční svítilna OLIGHT R50 Seeker má zabudovanou zcela novou diodu Cree XLAMP XHP50 LED, která je až dvakrát výkonnější než dioda Cree XM-L2. Díky tomu dokáže toto kompaktní svítidlo s hmotností pouze 255 g (is baterií) vyprodukovat neuvěřitelný výkon až 2500 lumenů. Dosvit modelu R50 je až do 297 metrů, což je také obdivuhodné.

Tato parádní svítilna je napájena prostřednictvím jednoho dobíjecího lithium - iontového akumulátoru 26650 s obrovskou kapacitou až 4500 mAh, což zajistí výdrž svícení až do 50 hodin. Baterii dokážete pohodlně nabít uvnitř svítidla pomocí přibaleného kabelu micro USB. Nemusíte po každém vybití otravně vytahovat baterii ze svítidla a vkládat do objemné nabíječky. Jednoduše zasunete USB kabel do svítilny a dobíjíte. Prostřednictvím přibaleného adaptéru dokážete svítilnu napájet rovnou z elektrické sítě. Díky micro USB kabelu ji ale můžete nabíjet rovnou v terénu ze své power banky. Konektor micro USB slotu svítí během nabíjení červeně, po plném dobití se rozsvítí zeleně. Micro USB port je skrytý pod odolným silikonovým krytem. Ten zajišťuje ochranu portu před vniknutím nečistot či vody při používání svítidla. V rámu na konci svítilny jsou dva otvory, které slouží k provlečení šňůrky. Jsou dostatečně velké i na provlečení paracord 550. Rám na konci svítilny je oproti vstupu na nabíjení vyvýšený, čili svítidlo dokáže stát i ve vertikální poloze. Svítilna vám tak může sloužit i jako lucerna např. ve stanu, při kempování, v různých uzavřených prostorách a také všude, kde potřebujete světlo a zároveň volné obě ruce. Při použití stroboskopu nebo oranžového kuželu můžete svítilnu Olight R50 jednoduše použít i na vysílání nouzového světelného signálu.

Tělo je vyrobeno z hard-eloxovaného leteckého hliníku Premium typu III, který je vysoce odolný vůči poškrábání. Hlava je chráněna rámečkem z nerezové oceli. Svítilna tak splňuje všechny parametry i pro použití v nejextrémnějších podmínkách. Pod hlavou se nachází pogumované multifunkční tlačítko, se kterým svítilnu zapínáte i vypínáte a také s ním přepínáte mezi jednotlivými světelnými režimy. R50 Seeker má zabudovanou paměť režimů, takže po zapnutí se vrátí do poslední ho používaného režimu před vypnutím. Podržením tlačítka po dobu 3 sekund ve vypnutém režimu můžete svítilnu zamknout. Tato praktická funkce slouží k zajištění lampy před nechtěným zapnutím při přenosu v batohu nebo v tašce. Kolem postranního tlačítka je umístěn indikátor vybití, který se rozsvítí červeně, když je baterie vybitá.

Svítilna je vodotěsná do hloubky 2 metrů. Odolná vůči pádu z výšky do 1,5 metru.