SPYPOINT- nejrychlejší fotopasti na světě, které konkurence nedohoní

SPYPOINT je kanadská společnost, která již po dlouhá léta vyrábí a inovuje špičkové fotopasti, akční kamery a mnoho dalších špičkových produktů, bez kterých se neobejde žádný lovec. Fotopasti SPYPOINT vynikají svou neodmyslitelnou kvalitou zpracování a kvality výsledných fotografií a videí. V nabídce SPYPOINT také najdete bohaté příslušenství k fotopasti, které dopomáhají k ještě lepší kvalitě fotografií a videí. V dnešní době společnost SPYPOINT neustále vyvíjí a inovuje stále nové a nové produkty.

Mezi hlavní přednosti fotopasti SPYPOINT patří jejich bezkonkurenčně nejrychlejší spoušť, která se spouští neuvěřitelnou rychlostí pouze 0.07 sekundy. Také za zmínku stojí jejich zakřivený snímač pohybu, díky němuž fotopasti SPYPOINT neunikne už žádný pohyb.

IBO Lovec Vám exkluzivně do České republiky přináší fotopasti od nejuznávanějšího kanadského výrobce SPYPOINT. Produkty SPYPOINT vřele doporučuje velké množství zákazníků, kteří se k nám s radostí vracejí.

               

Fotopast SPYPOINT SMART je bezkonkurenčně nejjednodušší fotopast na trhu. Už se nemusíte prokousávat zdlouhavým a složitým nastavováním. Kameru SMART ovládáte absolutně intuitivně a komfortně pouze použitím dotykového kolečka. Prostřednictvím něj si jen vyberete naprogramované nastavení a o nic víc se nestaráte. "Šikovná" kamera je tak v momentě připravena k použití. Další funkcí, kterou jistě oceníte, je "inteligentní spouštění analýzy pohybu" (ITT). Obrázky a videa zachycené SMART kamerou jsou tak ostřejší a mnohem krásnější. Na fotografiích ve vysokém rozlišení 10 Mpx tak uvidíte i ty nejmenší detaily. Malá a zároveň kompaktní lovecká kamera má absolutně neviditelný přísvit, který zajišťuje 36 LED diod. Monitorování dané oblasti tak díky tomuto šikovnému zařízení probíhá formou lehkého natočení.

                    

Inovativní fotopast SPYPOINT Link 4G je plně nastavitelná prostřednictvím internetu. I přístup k zachyceným fotografiím máte hned a všude, kde máte přístup na internet, ať už přes počítač, tablet nebo telefon. Komfortně si můžete prohlížet zachycené momenty buď z pohodlí vašeho domova nebo ze své kanceláře. Rovněž si svou kameru plně nastavíte přes internet. Nemusíte zbytečně k fotopasti chodit, pracně ji demontovat a nastavovat nedej bože ve špatném počasí. Vše vyřídíte pohodlně pár kliknutími na www.MYSPYPOINT.com. Po jednoduché registraci na této stránce se vám otevřou opravdu pestré možnosti užívání fotopasti SPYPOINT Link 4G. Máte také okamžitý přístup k informacím ohledně kompletního stavu vaší kamery. O využitém místě na SD kartě, síle signálu, stavu baterií apod. Skvělou funkcí je také možnost zjistit pozici monitorovacího zařízení Link 4G pomocí GPS souřadnic, kterou oceníte v případě odcizení vašeho zařízení.

Solární fotopast SPYPOINT SOLAR
Absolutní novinka na našem trhu. Nikdy nekupujte baterie znovu a znovu! Kamera SPYPOINT SOLAR má zabudovaný solární panel a dobíjecí baterie. Díky solárnímu panelu bude Vaše fotopast v nepřetržitém provozu. Fotopast má vestavěný solární panel pro nabíjení interní nabíjecí baterie. Rychlost spouště 0,07 sekundy je nejrychlejší na trhu. Zakřivený snímač pohybu zlepšuje detekční úhel a vzdálenost jeho 5 detekčních zón. Detekční rozsah lze nastavit od 5 "do 80 stupňů.

SPYPOINT SOLAR je výkonná 12 - megapixelová fotopast, které neujde žádný okamžik. Fotografie a videa jsou nahrávány ve vysokém rozlišení v barvě přes den a černo - bílé v noci. Přísvit fotopast používá vysoce výkonné super nízko svítící LED diody v kombinaci s technologií redukce rozmazání, aby měli co nejlepší kvalitu obrazu a to i v noci. Fotopast je vybavena až 42 LED diodami, které jsou absolutně neviditelné.