Spypoint - kvalita kanadského hokeje ve fotopasti a kamerách

Co nabízí lovecký tablet?

Geopad nabízí skvělé aplikace pro myslivce. Nejzajímavější aplikací je určitě aplikace Xcel stream, která slouží k pohodlnému a plnohodnotnému ovládání kamery XCEL STREAM.

Zajímavou aplikací je také Game Caller. Tato aplikace umožňuje využít tablet jako vábničku - na vábení zvěře (možnost aktualizace zvuků). Dále nabízí aplikaci mySpoint, která umožňuje kompletní správu fotografií z fotopasti. S aplikací Offline Maps získáte přístup k mapám i bez internetového připojení a pokud nevíte, můžete najít cestu zpět, pomocí GPS souřadnic v aplikaci Backtrack. V tabletu si můžete krátit dlouhé chvíle hrami Dear Hunting Challenge, Duck Hunting a Forest Snipper.

Pokud jste nebo se stanete majitelem Geopadu, získáváte na dobu jednoho roku Zlaté konto Spypoint. Výhody zlatého účtu: až 5 registrovaných kamer, 5 registrovaných e-mailových adres a můžete uploadovat fotky neomezeně v rozlišení 800 x 600.

 

Tablet i pro klasické využití

Geopad od firmy Spypoint je tablet stvořen nejen pro myslivce. Tablet má operační systém Android. Velikost úhlopříčky dispeje je 7 "s rozlišením 1024 x 600 px. Zajímavá je také interní paměť o velikosti až 8 GB. Paměť si lze rozšířit paměťovou kartou až do 32 GB. Na boku přístroje se nachází čtečka microSD a vzadu čtečka karet SD a USB připojení. Velikost RAM výrobce stanovil 512 MB. Tablet má extra robustní konstrukci, která je zároveň odolná vůči vlivům počasí (kromě ponoření do vody). Zhotovit si můžete snímky pomocí předního (2Mpx) a zadního (0,3 Mpx) fotoaparátu. Geopad má vestavěnou baterii s kapacitou 3000 mAh.

Stáhnout si samozřejmě můžete i jiné aplikace či hry z Google Obchod Play. Můžete komunikovat prostřednictvím sociálních sítí jako například Facebook a Gmail. Internetový prohlížeč je samozřejmostí. Zmíněný Obchod Play, který jistě většina z Vás zná, nabízí velké množství placených i neplacených aplikací a her.

Kamera Spypoint XCEL STREAM

Spypoint XCEL Stream Camera s dosahem až 170 metrů nahrává videa v SUPER HD kvalitě (1296p - video + zvuk). Displej s dvoupalcovým čtecím dispejem. Kamera má také 3 Mpx fotoaparát, se kterým můžete pořídit fotografie. Je snadno ovladatelná a naučit se s ní zacházet je úplná hračka. Ke kameře je i vodotěsný obal až do 50 metrů hloubky.

Kamera poskytuje streaming pomocí WiFi nebo Live Streaming. Má zabudovaný mikrofon a rozsah záběru 160°.

Kamera se dá spárovat s tabletem (GEOPARD) Spypoint, ale také se smartphony pomocí aplikace. XCEL STREAM je kompatibilní se zařízeními s operačním systémem Android (verze 4.0 +) a systémem od Apple - iOS (6.0 +). Dále se dá využít i jako kamera do auta na autonahrávaní. Je snadno ovladatelná na přepínání funkcí - otočení obrazu, zhotovení fotografie, nahrávání videa, nastavení, galerie a jiné. Připojení plně funguje přes WiFi nebo internet.