Představujeme Vám značku VILLAGER - 2.část

Představujeme Vám značku Villager - ll. část (Elektrické nářadí)

Villager je společnost, která již desetiletí úspěšně buduje kvalitní komplexní značku po celém světě. Produktová nabídka Villager - "Vesničan" je kompletní, neustále rozvíjející a zlepšující se ve stálé snaze o lepší a moderní produkty. Vybavte si domácnost produkty jednoho výrobce a využívejte výhod jednotného přístupu a servisu. U nás najdete kompletní vybavení do zahrady a také kompletní nabídku všeho elektronářadí jaké může domácí kutil, ale i profi uživatel potřebovat. Přidejte se k nám a staňte se součástí nového trendu, vybavte svou domácnost stroji a nářadím Villager. Vesničan nabízí kvalitní produkty, na které poskytujeme až 3 letou záruku.

Aku vrtačky / šroubováky

Akumulátorové vrtačky Villager jsou multifunkční nástroje, které jsou určeny pro vrtání otvorů a šroubování vrutů. Vrtačky akceptují širokou škálu vrtáků a šroubovacích bitů s dalším příslušenstvím. Jsou vybaveny kluznou spojkou, která Vám umožní nastavit sílu točivého momentu pro přesné a konzistentní šroubování. Nabídneme Vám silné nástroje, které mají rovněž vynikající vlastnosti a snadné použití.

Brusky a leštičky

Brusky Villager spolehlivě a hravě zvládnou práce ve Vaší dílně, garáži či kolem domu. Brusky jsou vybaveny aretací pro snadnou a bezpečnou výměnu kotoučů. Leštičky jsou skvělé nástroje pro leštění za sucha na podlahy, automobily, chromované povrchy, povrchové úpravy, odstranění vodního kamene či voskování

Vrtačky

Příklepové vrtačky Villager se skvěle používají k vrtání do různých tvrdých a pevných materiálů jako jsou ocel, beton či dřevo. Na své si přijdou i hobby uživatelé, kteří ocení zejména jednoduchost používání a výborné ergonomické vlastnosti vrtaček. Villager vyvinul příklepové vrtačky, které jsou výhodným elektrickým nářadím vybaveným přídavným mechanismem, čímž poskytují efektivní vrtání zdiva či betonu.

Elektrické bourací kladiva

Výkonná elektrická bourací kladiva Villager mohou být použity k lámání a sekání betonu, dlažby a dalšího materiálu. Bourací kladiva mohou být použita také pro pokládání potrubí a kabelů, sanitní a jiné stavební práce, jako je například stavba kanalizace. Tělo stroje je vyrobeno z odolného kovu, rukojeti jsou ergonomicky tvarované a jsou potaženy měkkou protiskluzovou gumou, čímž poskytují komfortní a hlavně bezpečný úchop za neúnavného způsobu práce.

Svářečky

Svářečky kombinují MMA, MIG / MAG, TIG svařování. Jsou přizpůsobeny pro uživatele, kteří očekávají kvalitní výkony, trvanlivost, spolehlivost a snadné používání s vynikajícími výsledky.

Vysavače

S vysavači Villager můžete uklízet téměř kdekoliv. Můžete se spolehnout na trvanlivost a univerzálnost použití v téměř jakémkoli prostředí s velkou zátěží a malou váhou. Vysavače mohou být použity na mokré a suché čištění a určitě oceníte široké spektrum jejich využití.

Elektrocentrály

Přenosné generátory jsou ideální volbou pro zajištění napájení osvětlení a domácích spotřebičů při výpadku elektrické energie. Villager vyvinul dieselové a benzínové Elektrocentrály od 2 kW do kW, které jsou ideálním řešením při kempování, na stavbách a ve vašich domácnostech.

Na závěr

Značka Villager nabízí mnohem více výborných pomocníků, kterým jsme se detailněji v tomto článku nevěnovali. Nabídneme Vám také kompresory a pneumatické nářadí, které díky vynikajícímu poměru výkonu, točivého momentu a hmotnosti zaručují, že práce s nimi bude určitě jednodušší. Nabíječky určené pro baterie ve všech osobních a dodávkových automobilech. Dále Vám nabídneme kotoučové pily, přímočaré pily a pokosové pily s kvalitními vlastnostmi a skvělými cenami. Ruční nářadí (instalatérské kleště, kombinované kleště, ploché kleště, odblankovacie kleště, štípací kleště, křížové šroubováky, multifunkční kleště) - jsou dostatečně silné, aby splňovaly požadavky na těžké, každodenní použití. VDE certifikované nástroje jsou ideální pro elektroinstalační práce, tyto nástroje jsou navrženy s izolovanou rukojetí pro ochranu proti nárazům až 1000 voltů. Pro snadnou přepravu Vašich nástrojů máme i zajímavé brašny na nářadí Villager.

Rádi Vás přivítáme v našich prodejnách, kde Vás rádi obslouží naši odborní prodejci, kteří odpoví na všechny vaše otázky a zároveň nabídnou rady, které jsme nabyli díky dlouholetým zkušenostem.