Fotopast SPYPOINT LINK-MICRO 4G jednoduše jednoduchá

Firma SPYPOINT každoročně inovuje své produkty a kromě doplňků pro lov nabízí i kompletní příslušenství pro své fotopasti. Nejnověji přichází na trh s průlomovou novinkou - nejmenší fotopast s odesíláním MMS. Navíc společnost SPYPOINT nabízí kompletní servis a neustálou zákaznickou podporu. Testovaný model kamery LINK-MICRO od kanadského výrobce je absolutní novinkou na našem trhu.

Kvalita a zpracování

Tělo fotopasti je z odolného a kvalitního plastu. Rozměry fotopasti jsou 79 x 112 x 56 mm. Na přední straně fotopasti je umístěn PIR snímač s objektivem a nočním přísvitem. Celá fotopast je vysoce voděodolná a to včetně již zmíněných částí. Na zadní straně fotopasti se nachází držák, pomocí kterého upevníte fotopast na strom, sloup atd...

Bezkonkurenční novinka

Fotopast SPYPOINT LINK-MICRO 4G nemá konkurenci ve velikosti, rychlosti spouště či provedení. Součástí každého balení jsou kromě samotné fotopasti i 8 GB paměťová karta a SIM karta od firmy SPYPOINT zdarma. S touto výbavou si nemusíte zřizovat SIM kartu od třetích mobilních operátorů, účet SPYPOINT to udělá za Vás. Fotopast si umíte nastavit v rekordním čase z pohodlí domova a to bez jakéhokoliv manipulování s fotopastí.

Na začátku je třeba stáhnout do Vašeho smartphonu free aplikaci SPYPOINT LINK, naskenovat pomocí fotoaparátu smartphonu QR kód SIM karty, který naleznete uvnitř fotopasti a hotovo! V této aplikaci vidíte všechno: aktuální signál, stav baterií, volné místo na SD kartě a přístup k fotografiím máte prakticky 24 hodin denně. Přes den barevné a přes noc černobílé fotografie s vysokým rozlišením 10Mpx obsahují údaje s datem, časem, teplotou a fází měsíce. Fotografie se ukládají přímo do fotogalerie účtu SPYPOINT, kde si je umíte jednoduše roztřídit. S rychlostí spouště 0,5 sekundy a detekcí pohybu až do 30 m Vaší fotopasti neunikne doslova žádný pohyb. Infračervené LED diody zajistí kvalitní fotky i v noci.

Výhody posílání SPYPOINT LINK-MICRO

Jednou z největších výhod této fotopasti je, že prvních 30 dní (zkušební verze) posíláte neomezený počet obrázků. Po uplynutí této doby máte k dispozici na výběr ze tří balíčků, jejichž ceník najdete na naší webové stránce www.FOTOPASTI.cz. Pokud byste si nevybrali žádný z nabízených balíčků, Váš účet je automaticky zařazen do bezplatného balíčku se 100 snímky měsíčně a 7 denní historií obrázků. Pokud dosáhnete limitu 100 obrázků za daný měsíc můžete si zakoupit jiný, vyšší balíček.

Vysoký standard

SPYPOINT LINK-MICRO 4G nabízí momentálně nejvyšší možný standard ze všech fotopastí. Ocenit musíme hlavně kvalitu fotografií, výkonný přísvit a možnost spravovat fotografie pomocí mobilní aplikace a konta mySPYPOINT, které je přehledné a nabízí několik inovativních funkcí. Svými malými rozměry nebudí zbytečný zájem zlodějů, čím má všestranné využití ať už pro myslivce, milovníky přírody nebo na ochranu soukromého majetku.

Fotopast najdete v našem e-shopu zde: Fotopast SPYPOINT Link-Micro 4G