Podavače krmiva - efektivní přikrmování

Tato zařízení budou krmit za vás! Jejich obsluha je jednoduchá a nenáročná, a zvěř bude čekat pouze tolik krmiva, kolik v ten den spotřebuje. Automatické dávkovače krmiva můžete použít i pro domácí zvířata. Když odjedete na delší dobu, víte, že o vaše zvířata bude postaráno, a vy tak můžete bezstarostně trávit svůj volný čas, ať už jste kdekoliv.
Také pohazujete krmivo pro divokou zvěř jen tak na zem? Pokud ano, tak určitě víte, kolik krmiva musíte vysypat. Je toho velké množství, a možná i polovina krmiva se zničí tím, že ho zvěř jednoduše zašlape do země, popřípadě zmokne (zvlhne) a tím se znehodnotí. Pokud přikrmujete zvěř na autem nepřístupných místech, tak určitě oceníte to, že vám bude stačit vynést pouze polovinu předchozího množství. Určitě víte kolik času a námahy vám to ušetří.

Moultrie krmič - vše v jednom

Podavač na snímku lze přimontovat na spodní část nádoby. Krmivo rozhazuje do okruhu až 18 metrů. Digitální hodiny umožňují nastavit čtyři časy provozu během dne a každé krmení na 1 až 20 sekund. Podle druhu přikrmování se nastavují otáčky motoru. Plošný spoj je zcela uzavřen před vzdušnou vlhkostí v odolném pouzdře s ochranným gumovým těsněním. Velké silikonové tlačítka jsou odolné proti povětrnostním vlivům. Jako zdroj slouží 4xAA baterie, které jsou součástí balení. Zařízení lze dobíjet externím solárním panelem.


Podavač krmiva Eurohunt 12V
Podavač přimontujete na spodní část nádoby. Krmivo rozhazuje do okruhu až 18 metrů. Senzor uvádí zařízení do provozu ráno po rozednění a večer před setměním. Čas krmení lze nastavit na 1 až 60 sekund. Zařízení je vodotěsné, s ochranným kuželem. Nastavitelný výkon motoru 100/75/50% výkonu. Plošný spoj chrání před nepřízní počasí odolné pouzdro s ochranným gumovým těsněním. Má tlačítko na kontrolní spuštění krmení. Podavač umožňuje dobíjení baterie externím solárním panelem.

Krmné bubny od výrobce Eurohunt

Pojme 18 kilogramů jaderného krmiva, například kukuřice. Na trhu je i verze na přibližně 38 kilogramů. Výrobce ho dodává i s ocelovým lankem a tyčí na upevnění. Materiál bubnu je odolný proti mrazu, nárazu, prasknutí a úderu. Otvory na vypadávání krmiva jsou zpevněné mosaznou výztuží a odolají okusu zvěří, například divočáky. Krmivo se jednoduše doplňuje i díky rychlouzávěru. Na materiál poskytuje výrobce záruku deset let. V revíru vám pomůže při přikrmování divokých zvěře a její odvádění.

Takže na závěr můžeme říci, že automatická krmička, je skvělá věc, která vám za pár dní (1 týden) přiláká zvěř na dané místo, a to ještě i ve vámi zvoleném čase. Zvuk, který krmička vydává, je pravděpodobně jako gong, který svolává na oběd. Chcete-li pozorovat zvěř a nemáte mnoho času, pořiďte si automatickou krmičku. Zvěř si rychle zvykne na pravidelné dávky krmiva, a to vám pomůže při jejím pozorování, protože budete vědět, v kterou hodinu tam bude chodit.