Oblečení Hubertus – německá kvalita za příznivé ceny

Hubertus má svůj původ ve Švédsku, základní myšlenkou bylo vytvořit kvalitní a funkční oblečení pro lovce po celém světě. Oblečení Hubertus je navrženo tak, aby nabízelo vždy ten nejvyšší komfort v jakýchkoliv podmínkách. Hubertus se proto zpočátku specializoval na lovecké košile pro společenské příležitosti, později rozšířil svoji výrobu a začal se specializovat i na lovecké oblečení. Během posledních 25 let firma rozšířila svoji výrobu a to hlavně v Německu. Postupem času začala firma produkovat bundy, kalhoty, klobouky, mikiny, svetry a mnoho dalšího oblečení, bez kterého se dnes už neobejde žádný lovec nebo milovník přírody. Hubertus je přední výrobce loveckého oblečení v Německu a v Evropě. Vysoce kvalitní zpracování, inovativní design a vynikající rozsah velikostí, pro pány, dámy i pro budoucí generace.

IBO Lovec vám exkluzivně do České republiky přináší kvalitní oblečení od uznávaného výrobce Hubertus. Jejich produkty vřele doporučuje velké množství zákazníků, kteří se k nám s radostí vracejí.

 

Kvalitní německé oblečení s tradicí za bezkonkurenční ceny. Široká kolekce modelů, voděodolné oblečení, s membránou Primaloft. V naší nabídce najdete oblečení určené i do leče. Oblečení do leče je vyrobeno z reflexní látky, v kombinaci pevného a odolného kevlaru, díky kterému už keře a trní nebudou překážkou. Oblečte sebe i své blízké do elegantních a pohodlných loveckých oděvů nejvyšší kvality.

                            

                                   Pánská bunda Hubertus do extrémně chladného počasí
Ideální bunda na zimní čekanou. Bunda 5v1 oboustranná bunda spolu s odnímatelnou vestou je to pravé pro extrémně chladné počasí. Bunda je díky membráně Miporex voděodolná, s vodním sloupcem až 10 000 mm. Membrána Miporex zabezpečuje odolnost vůči větru, ale zároveň zabezpečuje dokonalou prodyšnost.

 

 

 

 

Bunda Hubertus v provedení camo
Firma Hubertus produkuje kvalitní camo oblečení, které je možné využívat celoročně. Oblečení obsahuje mnoho vnějších a vnitřních kapes. Bunda má nastavitelný pás a odnímatelnou kapuci. Oblečení je prodyšné a nešustivé, vhodné pro fotografa přírody, lovce, či milovníka přírody.

                                                   

 

                                                   

                                                    

                                                    

 

 

 

                                                              Dětský set Hubertus
V naší nabídce máme oblečení i pro malé myslivce. Tiché, prodyšné a kvalitní oblečení od firmy Hubertus. Moderní oblečení pro malé lovce je doplněno i o membránu Miporex.

 

 

 

 

 

 

V naší nabídce se nachází široká nabídka reflexního oblečení vhodného na společné lovy. V nabídce máme též  univerzální reflexní vesty, pánské a dámské reflexní bundy, návleky s reflexním páskem, reflexní šály, reflexní čepice a odolné kevlarové bundy a kalhoty.

 

Ochranná kevlarová bunda Hubertus
Mimořádně pevná bunda odolná vůči trní s výstražnou funkcí. Teplá, větru a vodě odolná lovecká bunda se zalitými švy. Extrémně pevná vnější látka s nášivkami s Cordura®, lehká síťová podšívka a zipem připevněna oranžová fleecová bunda. Kapuce na zip podšitá fleecem. Bunda je vybavena pěti kapsami. Se zaječí kapsou, která se dá odepnout a použít jako vodotěsný podsedák. 100% polyester s nášivkami Cordura®. K bundě je možné dokoupit i kevlarové kalhoty.

                              

 

 

                              

 

                                 Odolné kalhoty Hubertus Canvas
Nejprodávanější Hubertus kalhoty Canvas si vás získají svou pevností a kvalitou. Kalhoty mají všitou termo podšívku, která udrží tělo ve stálé tělesné teplotě. Kalhoty jsou vhodné na dlouhé toulky přírodou.




 

  • Vodní sloupec až 10 000 mm
  • Extrémně odolná
  • Prodyšná díky vysoké propustnosti vodních par (9 000 g / 24 hod.)
  • Nehlučná i při extrémně nízkých teplotách

  • Vodě odpudivý materiál
  • Zesiluje obzvlášť zatížené díly oděvů
  • Elegantní vzhled
  • Odpuzuje špínu a rychle schne

  • Produšný
  • Udržuje stálou tělesnou teplotu
  • Na dotyk jemný materiál
  • 100% chrání před větrem
  • Odolný vůči trní
  • Chrání proti propíchnutí
  • Odolný proti oděrům