Oblečení Deerhunter - jak splynout s přírodou

Značka oblečení Deerhunter je na trhu od roku 1985. Již desítky let výrobci vyvíjejí a stále zdokonalují oblečení pro myslivce, turisty, fotografy a milovníky přírody. Výsledkem je dnes populární, světová značka oblečení Deerhunter, která je charakteristická výrobou oblečení z kvalitních a odolných materiálů. Ocení to všichni ti, kteří chtějí být při pobytu v přírodě v teple, suchu a v neposlední řadě i dobře maskovaní.

Typy kamufláží oblečení Deerhunter

1.Deerhunter Innovation
Deerhunter inovace je vytvořena ze spojení loveckých a ptačích scenérií. 3D efekt je zvýrazněn pomocí různých zemin, barevných vzorů aby bylo dosaženo optimální maskování.

2.Deerhunter Innovation GH
GH je zkratka pro "globální lov". GH Innovation kamufláž je univerzální, lehká a otevřená. Je navržena pro použití v různé nadmořské výšce při různých klimatických podmínkách. Maskovací vzor efektivně splývá s okolím a výrazně se odlišuje od běžných modelů, které jsou v současné době k dispozici na trhu.

Díky autentickým kontrastem a hloubce, je tato kamufláž ideální pro většinu typů vegetace v severní a jižní Evropě. Pro její nazelenalý efekt, je využití této kamufláže vhodné hlavně v jara, během léta nebo v období časného podzimu. GH Innovation je výsledkem několikaletého úsilí vývojového oddělení Deerhunter, na vytvoření nového a originálního maskovacího vzoru.

3.Deerhunter EQUIP
Equipt-pixelace, je multifunkční a splývá s přírodou jako chameleón. S touto kamufláží kořist nevidí jak blízko opravdu lovec je, čímž se zvyšují jeho šance, dostat se ke kořisti co nejblíže. Equipt se přizpůsobí přírodě hlavně díky multi odstínům šedé, hnědé a zelené barvy. Ať už jste na otevřené pláni nebo v lesních oblastech. Vzor se neustále mění, není ho opravdu vidět ale kvůli pixelace se přizpůsobuje tvaru a barvám v přírodě. Takto se stává její součástí. Equipt je tou nejlepší volbou pro seriózní lovce, kteří chtějí tu nejlepší kamufláž.

4.Deerhunter Innovation Blaze
Deerhunter Innovation Blaze je vysoce viditelná oranžová barva se vzory větví černé barvy. Vzor je vlastním vynálezem společnosti Deerhunter, je velmi "otevřený" a poskytuje velký dojem. S touto kamufláží jste viditelní na velkou vzdálenost, což zaručuje vaši ochranu. Zářivá oranžová nesmí chybět mezi žádnými myslivci v období společných honů!

5.Deerhunter Innovation GH Blaze
Deerhunter Innovation GH Blaze je směsí GH a inovace od společnosti Deerhunter. Vysoce viditelná oranžová a hluboký kontrast znamenají, že vás kolegové lovci nepřehlédnou. Bezpečnost je nadevše!

6.Deerhunter IN-EQ
Zkušenosti a věda jsou nástroje, které stojí za maskovacím oblečením IN-EQ, které tak vytvořily myslivci pro myslivce. Při práci na vývoji maskérových barev IN-EQ se zvláštní pozornost věnována kontrastem a důležitosti chladných barev, aby se zajistilo, že dokonale fungují v nížinách ale i na vysočině.

7.Deerhunter EQUIP Flaming Blaze
Pixelovanie Equip Flaming Blaze bylo vyvinuto s úplně novou technologií maskování. Je to jediný produkt na trhu, kde najdete funkčnost i bezpečnost v jednom produktu! Kontrast v pixelovaní se mění jako barvy chameleona, takže ztěžuje soudit vzdálenost. Tím se zvyšuje šance lovců dostat se blíže ke kořisti.

8.Realtree XtraGreen
Se svými detaily a kontrasty je skvělý pro brzkou loveckou sezónu, kdy je zelená velmi potřebná. Také je k dispozici v "nové" Realtree Xtra.

9.Realtree Xtra
Chcete maskovací vzor který funguje všude? Představujeme vám nový Realtree Xtra, který s vámi spolupracuje ve více loveckých situacích, než jakékoli jiné maskovací vzory. Sestávají z reálných obrázků jako ze života. Také je dostupný v "nové" Realtree Xtra Green.

10.Advantage MAX-4
Realtree Max-4 je jedním z nejúspěšnějších vzorů na lov jelenů, krůt, vodního ptactva a západní velké zvěře. Je vyvrcholením několikaletých zkušeností, jednoho z nejúspěšnějších tvůrců kamuflážních vzorů Billa Jordana. Max-4 kamufláž ve svém provedení obsahuje stébla, slunečnice, dub, javorové listy, cedrové a dubové větve, či řadu dalších rostlin. Model nabízí maximální účinnost v jakémkoliv otevřeném terénu, bez geografických omezení. Jde o největší kamuflážní umělecké dílo na trhu.

11.MAX-5
Prvky vzorů MAX-5 jsou strategicky umístěny tak, aby vytvářely super realistický tón, kontrast a stín. Při pohledu zblízka, nabízí MAX-5 neuvěřitelné detaily. Na dálku, vzor zcela vyhlazuje lidský obrys. A výsledek? Maximální účinnost pro váš úspěch při pozorování vodních ptáků.

Typy membrán oblečení Deerhunter

DEER-TEX Membrane

Má výrobcem udávaných několik vlastnosti: 100% odolnost proti větru, 100% odolnost proti vodě, 100% vzdušnost. Membrány se mohou prát. Technické specifika: odolnost vůči vodě je více než 10.000 mm/H2O, propustnost vodních par je více než 10.000 gr/m/24h.

DEER-TEX Performance Shell

TheDeer-Tex Performanceshell je membrána laminovaná na vrchní textilie, je 100% vodě odolná a větru odolná a je prodyšná. Tato membrána je ve čtyřech směrech pružná a poskytuje skvělý pocit a flexibilitu. Tak jako originál Deer-Texmembrana lze prát.
Technické specifika: odolnost vůči vodě je více než 10.000 mm/H2O, propustnost vodních par je více než 10.000 g/m/24H.

Deerhunter Stormliner Membrane
Membrána je třívrstvá výplň z vláken, které byly spojovány při nízké teplotě. Tato jedinečná membrána zabraňuje větru proniknout bez snížení prodyšnosti materiálu. Stormliner je 99,99% vodotěsný.

Odolnost proti pronikání vody/WP
Odolnost proti pronikání vody se měří v "tlaku vodního sloupce v milimetrech". Tlak vodního sloupce se měří umístěním kapalinového kolony na materiál tak, aby materiál s odolností proti pronikání vody 5000 mm mohl udržet vodu mimo pětimetrového (5000 mm) kalibru. Materiál s odolností proti pronikání vody 10000 mm odolává vodě z rozchodu 10 metrů (10000 mm) atd.

Prodyšnost/MVP
Hodnota MVP udává prodyšnost membrány. Hodnota MVP je vyjádření množství vodní páry, která může uniknout přes jeden čtvereční metr membrány do 24 hodin. Prodyšný výrobek s hodnocením 5000 může proto "dýchat" 5000 g (5 litrů) vodní páry na čtvereční metr za 24 hodin. Pro srovnání, mnohé zimní bundy jsou WP 5000 mm/MVP 3000 g.

DEER-TEX Supreme Membrane
Deer-Tex má několik vlastností, které nabízejí vašemu oděvu 100% větruodolnost, 100% vodotěsnost, 100% prodyšnost.
Membránu je možné podle potřeby umýt nebo vyčistit nasucho. Technické specifikace: Odolnost vůči vodě je až 10.000mm/H2O, paropropustnost je až 10.000g/m2/24H

Používané materiály oblečení Deerhunter

Neoprenový
Neoprenový materiál je dobrý při udržování teplých/chladných aplikací a aplikací na ochranu proti nárazům. Neopren má obecně dobrou chemickou stabilitu a zachovává flexibilitu v širokém teplotním rozsahu. Syntetický kaučuk se používá mimo jiné ve výrobcích odolných vůči povětrnostním vlivům.

Výztuž Deer-X-Dura
Vlastní odolná a napínateľná výztuž.

PrimaLoft
PrimaLoft nabízejí vynikající výkon pro vysoce kvalitní vybavení na chladné počasí. Je lehký, prodyšný s vynikající odpudzovateľnosťou vody, takže zůstanete suchý, teplý a v pohodě iv nejhorších povětrnostních podmínkách.

Bambusové dřevěné vlákno
Bambusové vlákna mají přirozenou antibakteriální schopnost/funkci. Vlákna značně snižují zápach a zároveň si zachovávají prodyšnost a vlhkost je vedena pryč od těla. Oblečení s bambusovými vlákny má mírně chladící účinek na vaše tělo.

CORDURA
Vysoce odolná výztuž odolná vůči opotřebení. Dvakrát silnější než standardní nylon - třikrát silnější než polyester - desetkrát silnější než bavlna.

HITENA
Hiten je inovace materiálů s vysokou technologií. Používá se na ochranné prostředky a oděvy. Například iv motocyklovém sportu. Super udržitelný, dlouhotrvající prodyšný povlak, který chrání tělo v extrémních povětrnostních podmínkách a je odolný vůči nečistotám. Byl vyvinut po mnoha letech výzkumu užívání specializovaných sportovních potřeb a v úkolech, které čelí velkým výzvám z důvodu povětrnostních podmínek a požadavků na kvalitu.

HITENA je vyrobena ze směsi technických polyamidových vláken, které zajišťují velkou dlouhodobou odolnost proti opotřebení, roztržení a nečistotám. Tato jedinečná tkanina je diferencovaná procesem tkaní dvou odolných syntetických vláken. Ošetření a dělení příze v kombinaci se speciálním procesem, dává tkanině přirozený metakrylát efekt. Ten se mění podle odrazu světla. Jinými slovy, barva této tkaniny je přirozeným výsledkem, který se může měnit během náročného procesu. Může se měnit i v různých povětrnostních podmínkách. Vše závisí na lidského oka a směru pohledu. Kromě toho je tato charakteristická tím, že tkanina odpuzuje vodu a ukončena je konečnou povrchovou úpravou.

COOLMAX
COOLMAX je výkonná tkanina, která obsahuje účinný systém řízení vlhkosti na bázi vláken. Systém dokáže přenést pot od těla přes tkaninu, kde se ví rychle odpařit, což umožňuje nositeli cítit se chladnější a pohodlnější.

YKK
Představuje značku kvalitních registrovaných zipů.

Jelen-Dura
Jelen-Dura dělá oblečení extra odolné vůči opotřebení bez ohrožení svobody pohybu.

Oblečení Deerhunter nájdete na: DEERHUNTER oblečení