Novinka ve světě GPS obojků z Česka za polovinu a máte svého pomocníka pod kontrolou.

Dogtrace Vám přináší funkční GPS s dosahem do 20 km a s 3-letou zárukou.

Firma VNT electronics, s.r.o., představila tento rok nejočekávanější novinku a to GPS obojek, který láká svojí jednoduchostí a hlavně dostupnou cenou. Hlavní oblastí působení společnosti VNT electronics, s.r.o. je vývoj, prodej a distribuce vlastních výrobků pod obchodní značkou Dogtrace. Všechny tyto produkty jsou zaměřeny na zefektivnění výcviku poslušnosti psů a proto se jim daří splnit motto: "Pes pod kontrolou". Při vývoji všech produktů úzce spolupracují s profesionálními sportovními kynology a veterináři.

V dnešní době začínají být GPS zařízení pro psy čím dál více populárnější a dá se říct, že v některých oblastech přímo nutné. GPS sledovací systém pomůže hlavně při reálných situacích v terénu se psem. Je přímo nenahraditelným pomocníkem při závažných poraněních psa v terénu. Pomůže Vám přesně lokalizovat pozici Vašeho čtyřnohého přítele a Vy mu tak dokážete rychle poskytnout potřebnou pomoc.

Zkouška novinky v praxi

GPS lokátor Dogtrace se vyznačuje hlavně svou jednoduchostí a vysokým dosahem, které doplňuje kvalitní zpracování přístroje. GPS lokátor má dosah až do 20 km přičemž tento dosah je možný jen na otevřeném a rovném prostranství. V praxi jsme nejhorší vzdálenost dosahu naměřili 4,6 km, šlo však o hornatý terén, který byl zalesněný hustým smrkovým lesem. 

Nový GPS obojek nabízí sledování až 9 psů naráz. Svého čtyřnohého pomocníka budete mít vždy pd kontrolou, díky více užitečným funkcím. Např. funkce „FENCE“, pomocí které si nastavíte vzdálenost, kterou Váš pes může překročit, a jakmile ji překročí, GPS lokátor Vás automaticky upozorní. Samozřejmostí je i funkce „BEEPER“, která zabezpečuje detekci pohybu a státí psa. Vysílač a přijímač jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou 100% vodotěsné, oba jsou nabíjecí pomocí přiložené nabíječky. Přijímač má velký displej, který je skvěle čitelný i na ostrém slunci. Na displeji přijímače se zobrazují údaje o síle signálu přijímače a vysílače. Dále se na displeji zobrazuje indikátor stavu nabití obou baterií, přitom nesmí chybět kompas, který s velkou přesností ukazuje směr a vzdálenost Vašeho psa. Vysílač má kompaktní rozměry, díky kterým se hodí pro malé, ale i velké plemena psů. Výdrž baterie obojku je 40 hodin. 

GPS lokátor Dogtrace nenabízí podporu map, avšak nabízí jednoduché prostředí, kvalitní zpracování a vysoký dosah mezi přijímačem a vysílačem. Své zákazníky si získá hlavně dlouhou výdrží baterie, kvalitním displejem a vestavěnou baterií. A v neposlední řadě hlavně svojí cenou, která je dostupná pro každého, kdo chce mít svého pomocníka neustále pod kontrolou.