ARCHER - Nepřekonatelný pomocník na lovu

TVT-Europe s.r.o. je společnost, která se zabývá výrobou, prodejem a servisem špičkových termovizních přístrojů Archer.

Portfolio zahrnuje termovizní puškohledy, binokuláry, monokuláry či bezpečnostní kamery. Výrobky ARCHER splňují nejpřísnější kritéria na kvalitu, díky čemuž se staly ve svém postavení na trhu vysoce vyhledávaným produktem v oblasti termovizí mezi myslivci, armádou či IZS.

Na výrobu přístrojů Archer jsou použity výběrové komponenty od světových výrobců v oblasti termovizí. Zajisté je třeba vyzdvihnout například jádra TAU2 americké společnosti FLIR - světového výrobce číslo 1 či vysoce kvalitní optiku společnosti OPHIR  z Izraele. Spolupráce s těmito světovými lídry ve spojení s výrobky Archer, zaručují dlouhodobý a bezproblémový provoz v těch nejnáročnějších podmínkách a mimo jiné splňují normu odolnosti IP 67. Díky použitému softwaru Archer se každému uživateli nabídne možnost jedinečného individuálního nastavení, které jistě oceníte jako již mnoho zákazníků před vámi. Na výrobky Archer se vztahuje záruka 3 roky a také špičkový záruční a pozáruční servis s důrazem na rychlé vyřízení zákaznických požadavků.

Termovizní zaměřovací puškohledy ARCHER

Archer termovizní zaměřovací puškohledy jsou díky svým skvělým vlastnostem určené k použití i v těch nejnáročnějších klimatických podmínkách a za omezené viditelnosti, ať už v úplné tmě, v mlze, během hustého sněžení či deště či v kouři. K dokonalé identifikaci cíle můžete využít jeden z mnoha inverzních režimů zobrazení. Puškohledy jsou vybaveny vysoce citlivým pasivním detektorem dlouhovlnného infračerveného záření (LWIR) s vysokým rozlišením a citlivostí - 50 až 100 mK a nejlepším senzorem od firmy FLIR systems, INC. Puškohledy ARCHER jsou dostupné v objektivech o různých průměrech od 50 do 75 mm a každý objektiv je s clonou, což zajišťuje maximální propustnost světla a vysokou kvalitu zobrazování.

Puškohledy je možné si zvolit s rozlišením 336x256 nebo 640x512 a frekvencí 9 nebo 30 Hz. K zobrazení slouží špičkový AMOLED displej s vysokým rozlišením, který zaručuje jasný, kontrastní a ostrý obraz. Optické přiblížení poskytuje 2 - násobné zvětšení a digitální 2 a 4 - násobné zvětšení. Puškohledy mají možnost uchycení na picatini rail nebo Blaser montáž.

Tyto vynikající přístroje dokážou díky nahrávacímu modulu zhotovit fotografie nebo videa na 8GB vestavěnou paměť. Po připojení přes USB kabel se lze na mobilu nebo počítači hned podívat, kde byla záměrná osnova v době výstřelu, což znamená, že víte, kde jste daný kus zasáhli.

Puškohledy mají 11 různých předvolených balistických křížů. Případně si můžete pomocí přiloženého programu vytvořit vlastní kříž, který Vám bude vyhovovat.

Co to je vlastně balistický kříž? Je to kříž, pomocí kterého si umíte za určitého zvětšení rychle zjistit vzdálenost cíle a po vypočtené vzdálenosti si umíte i rychle zaměřit daný cíl.

Puškohledy Archer jsou vybaveny nastavitelným senzorem přítomnosti ROI, který automaticky vypíná displej v případě, že nemáte puškohled v blízkosti obličeje. Tělo puškohledu je vyrobeno ze špičkových vojenských materiálů a nárazuvzdorného plastu. Plní standard odolnosti IP 67, odolá korozi a je plněné inverzním plynem. Ovládací tlačítka jsou umístěna tak, aby nemohlo dojít k jejich nechtěnému stisknutí. Pro přenos dat, video výstup a programování zařízení slouží vodotěsný konektor. Puškohled může být napájen buď z akumulátoru, nebo z kazety na klasické AA baterie.