Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm | FOTOPASTI.cz
Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm 1 Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm 2 Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm 3
Sleva 20%
Super cena

Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm

Kód produktu: 111.10.029
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
3 103 Kč s DPH 3 879 Kč
  • Dostupné náhradní díly a spolehlivý záruční a pozáruční servis
  • Vysoká kvalita opracování všech dílů
  • Lehká a nenáročná na údržbu
  • Evropský výrobce s tradicí od roku 1917
  • Značka je s úspěchem prodávána ve více než 50 zemích světa

Základní model pro všestranné využití. Tento model Vám doporučujeme pokud potřebujete vzduchovku na vyplnění volných chvil pro celou rodinu. Titan je lehká vzduchovka nenáročná na údržbu vhodná i pro juniory, nebo občasné ničení škůdců.

Zajímavá lámací vzduchovka od španělského výrobce Norica vás určitě zaujme svou jednoduchostí, ale zároveň precizností. O vaše pohodlí při střelbě se postará antinárazovým botka a automatická pojistka. Jednoduše zamíříte cíl díky světlovodným mířidly. Černá plastová pažba, vysoká spolehlivost, nízká hmotnost, snadná údržba a cena dělají ze vzduchové zbraně Norica Titan lídra ve své kategorii. Světlovodná vlákna na mechanických mířidlech zaručují rychlé zacílení ve všech světelných podmínkách. Muška (přední část mířidel) bývá často poškozena při neopatrné manipulaci. Proto je na mušce ocelový ochranný kryt, který poskytuje lepší ochranu než běžné plastové kryty.

Parametry produktu:

Kalibr: 4,5 (.177)
Hmotnost: 2500 g
Délka hlavně: 454 mm
Celková délka: 1050 mm
Úsťová rychlost: 190 m/s
Energie: 8,7 J

 

Recenze produktu Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm

Peter
Kvalitná vduchovka za veľmi priaznivú cenu.
Zdenko
Veľmi vydarená vzduchovka, kvalitná, silná a presná, spoľahlivá, výborné voľné mieridlá, má aj predprípravu na 11 mm montáž, cena je SUPER - toto je hádam najlacnejšia vzduchovka na slovenskom trhu. DOPORUČUJEM
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore