Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm 1 Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm 2 Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm 3 Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm 4
Sleva 20%
Top kvalita

Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm

Kód produktu: 111.15.403
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
6 119 Kč s DPH 7 649 Kč

Prapracovaná pažda do nejmenšího detailu
Dostupné náhradní díly a spolehlivý záruční a pozáruční servis
Vysoká kvalita opracování všech dílů
Lehká a nenáročná na údržbu
Evropský výrobce s tradicí od roku 1917
Značka je s úspěchem prodávána ve více než 50 zemích světa

Vzduchovka Spider Camo má pažbu v kamuflážní provedení. Jedinečná a výkonná vzduchovka za super cenu.

Vzduchovka Norica Spider CAMO zaujme především svou camo pažbou a vysokou odolností proti poškrábání. Samozřejmě jako všechny plastové vzduchovky, tak stejně i tato je snadná na údržbu. Kompenzátor a protinárazová pryžová botka vám při výstřelu dodají pocit jistoty a konečně se nemusíte obávat nepřiměřených zpětných rázů. Při tomto modelu je dusíkový píst nahrazen pružinou. Samozřejmostí je i automatická pojistka a světlovodné mířidla.

Parametry produktu:

Kalibr: 5,5 (.22)
Hmotnost: 3000 g
Délka hlavně: 484 mm
Celková délka: 1170 mm
Úsťová rychlost: 275 m/s
Energie: 16 J

 

 

Recenze produktu Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm

Dkhrobnik@seznam.cz
Zpracování ,vzhled a hlavně pruraznost na větší vzdálenost s diabolkami norika je super na 5.5mm těžší a pomalejší diabolky oproti 4.5mm tak na cca 35metru sklinku od piva prostreli samozřejmě s lovec.diabolk .že to bude až takhle dobrý sem nečekal doporučuji všem .jo a hlavně davat pozor kam strilite ať nezastrelite souseda vím o čem mluvím.PS doporučuje 9 z 11 zaměstnancu správy hřbitovu města brna . GOTT MIT UNS
Zygy
Výborná vzduchovka, fakt silná s dobrou prieraznosťou, vybavená na komplet so všetkým, čo má mať vzduchovka, poistka, rybina na montáž, skvelé voľné mieridlá, kompenzátor, kvalitná bodka, DOPORUČUJEM.
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore