Vakuová balička potravin FoodSaver FFS010X-01 | FOTOPASTI.cz
Super cena

Vakuová balička potravin FoodSaver FFS010X-01

Kód produktu: FS-FFS010X
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
2 519 Kč s DPH
  • 2 těsnící úrovně v závislosti na vakuované potraviny: suchá nebo vlhká potravina
  • Intuitivní ovládání stiskem jednoho tlačítka
  • Port pro použití příslušenství FoodSaver
  • Vertikální skladování
  • Jednoduchý uzamykací mechanizmus
  • Nastavitelná odsávací hlava

Nadčasové vakuové baličky potravin FoodSaver přicházejí s převratnou novinkou. Uchovávají dlouhodobě vysokou kvalitu a čerstvost potravin, aromatické potraviny si uchovají svou vůni. To vše několikanásobně déle, než klasicky uskladněné potraviny. Vakuovat můžete cokoliv, co potřebujete. Od masných potravin, přes zeleninu a ovoce, až po omáčky a polévky.

    Vakuová svářečka FoodSaver FFS010X-01 v elegantním a kompaktním provedení je ideálním pomocníkem do každé domácnosti. Dá se skladovat ve vertikální poloze, je tak prostorově úsporná a vhodná pro všechny i menší kuchyně. Vakuovačkou FFS010X-01 je kompatibilní se vším FoodSaver příslušenstvím.

      Vakuování potravin je jednoduchý proces, který zvládne úplně každý. Tato vakuová balička nabízí opravdu jednoduché vakuování. Díky nastavitelné hlavici může vakuovat s kýmkoliv příslušenstvím. Jednoduše na označené místo vložíte Foodsaver kontejner přiložíte posuvnou hlavici a stisknete zelené tlačítko. V momentě máte potraviny zavákuované. Nic Vám z baličky nevytéká, nevznikne Vám tak žádný "bordel".

        Vakuovačkou FoodSaver používají profesionální silnou drážkovanou fólii, která umožňuje dokonalé odsátí vzduchu a vytvoření vzduchotěsného spoje. Při takto balených potravinách se prodlouží doba skladování v mrazničkách oproti klasickému balení z 6 měsíců na 2 - 3 roky (maso, zelenina, ovoce). V chladničce se prodlouží doba skladování z jednoho týdne na 6 měsíců. Kapsy ze speciální fólie lze umýt a opakovaně použít. Zmrazené potraviny se mohou v této fólii vařit, rozmrazovat a ohřívat v mikrovlnné troubě.

          Udržujte své potraviny dlouho čerstvé a zabraňte tvorbě bakterií. Vakuované potraviny mají až několikanásobně delší dobu trvanlivosti než volně skladované potraviny. Proto nečekejte, pokud se vaše potraviny začnou kazit. Vakuová balička FoodSaver FFS010X-01 je investice, která se vyplatí. Šetříte potravinami a v konečném důsledku šetříte i svými těžce vydělanými penězi. Vakuové baličky potravin FoodSaver Vám na Slovensko exkluzivně přináší IBO LOVEC a www.FOTOPASTI.cz. Už nikdy více žádné zkažené a zapáchající potraviny.

          Technická specifikace:

          Napětí: 220 V, 50 Hz
          Příkon: 150 W
          Rozměry: 40,8 x 8,7 x 14,5 cm
          Hmotnost: 2,4 kg
          Záruka: 2 roky

          Obsah balení:

          1× Dóza Fresh 0,7l
          5× Zip sáček s ventilem o objemu 0,95 l
          1x Navod v Českém jazyce
          1x FoodSaver FFS010X

          Recenze produktu Vakuová balička potravin FoodSaver FFS010X-01

          Anonym
          Julka
          spokojnosť, negatíva zatiaľ nemám

          Hore