Robotická sekačka VILLAGER VILLYBOT | FOTOPASTI.cz

Robotická sekačka VILLAGER VILLYBOT

Kód produktu: VI051604
Je nám to líto, ale prodej skončil.

VILLYBOT je nový model robotické sekačky od Villager, která odvede množství práce za vás, navíc vám ušetří spoustu času a energie. Sekačka je vybavena indukčním AC motorem a poháněná spolehlivou Lithium-iontovou baterií SAMSUNG, díky níž může robot pracovat až 120 minut.

Sekání trávníku je často obtížný úkol, která vyžaduje významné množství času a vynaložené energie. Pokud máte náročný pracovní týden, je jasné, že na vyčerpávající sekání v pár dnech volna nemáte náladu. Z tohoto důvodu byl vyvinut VILLYBOT - robotická sekačka na trávu.

  • Li-ion baterie SAMSUNG®
  • Dokovací stanice
  • Obvodový kabel s délkou 100 m
  • Kolíky na upevnění obvodové čáry

VILLYBOT je autonomní robot s cílem samovolného sečení trávníku s minimálním podílem Vaší práce. Dlouhodobý výzkum robotické sekačky má za následek, že Villager přišel s nápadem vysoce sofistikované, spolehlivé a autonomní jednotky, která je vybavena senzory pro detekci deště a překážek. V případě deštivého počasí se robot sám ukryje do přístřešku, který musí být chráněn před nepříznivým počasím s možností dobíjení VILLYBOTA. Když se robot přiblíží k překážce, automaticky se vyhledává jinou, zjazdenejšiu cestu. Doporučuje se odstranit všechny možné překážky ještě před samotným výjezdem VILLYBOTA.

Parametry:

Typ motoru: AC indukční motor

Baterie: Li-ion, 28 V / 4 Ah

Výdrž baterie: do 120 minut

Doba nabíjení baterie: 180 minut

Plocha sečení: 1000m2 (při ideálních podmínkách)

Pracovní šířka: 240 mm

Výška sečení: 25 - 65 mm

Svahová dostupnost: 35% (20°)

Hmotnost: 15 kg

Obvodová hranice slouží k označení okraje trávníku, která začíná i končí v přístřešku pro VILLYBOTA. Aby byla obvodová hranice (čára) maximálně spolehlivá a trvanlivá, doporučuje se její délka 500 metrů. VILLAGER VILLYBOT se pohybuje náhodně přímočarou cestou a je schopen posekat 120 m2 za hodinu. Tento model hravě pracuje i na terénních svazích do 20°.

Recenze produktu Robotická sekačka VILLAGER VILLYBOT

Jolana
Kosačka od prvého spustenia funguje veľmi dobre, drží sa vyznačeného územia. je bezpečná a tichá. Odporúčam
Jozef
Skvele udržuje trávnik, tichá výkonná do poručujem

Hore