Obranný sprej TETRAO - Extrém Police Spray CR 50ml | FOTOPASTI.cz

Obranný sprej TETRAO - Extrém Police Spray CR 50ml

Kód produktu: AL02
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
249 Kč s DPH

Obranný sprej TETRAO, vyráběný z přírodních produktů při použití v mezích nutné obrany nebo krajní nouze okamžitě paralyzuje útočníka a tento produkt osobní ochrany se právem řadí mezi nejkvalitnější výrobky tohoto druhu na trhu.

Sprej určený pro policejní účely je účinný i proti agresivním výtržníkům pod vlivem alkoholu, nebo drog a také proti lidem s větším prahem bolesti. Extrémní účinek zaručuje syntetická látka CR, která způsobuje extrémní pálení, pocit na zvracení a ztížené dýchání. Látka CR se řadí mezi nejsilnější látky na trhu. Před dospělým člověkem se bez problémů ubráníte již po 2 sekundách po aplikaci kasera. Člověka to doslova na určitou dobu odrovná, a vy tak máte dotatok času na útěk.

Je vytvořen hlavně pro ženy, seniory, člověka, který nemá sebeobranný výcvik a podobně. Dostřik je 0,8 - 5 metru, sprej má široký rozptyl. Dokáže vyvolat okamžitý účinek takže útočníka to může zdržet na několik minut. Výhodou spreju jeho účinnost, rozptyl a agresivita. Okamžitý účinek zaručí, že útočná nemá šanci příštích 5 minut jakéhokoliv zásahu. Způsobí slzavenie očí, podráždění sliznic, dočasné oslepnutí (do 5 minut), štiplavou bolest kolem úst. Proto se spreje považují za nejlepší sebeobranu.

Parametry produktu:

Balení: 50ml s pojistkou
Dosah: do 7m

Zakoupením produktů moderní a profesionální značky TETRAO podporujete návrat ohroženého druhu Tetřev hlušec (Tetrao urogallus) zpět do přírody. IBO CZ LOVEC se aktivně podílí na zvýšení populace tohoto druhu ve volné přírodě a zároveň na zlepšení kvality jeho životního prostředí.

Recenze produktu Obranný sprej TETRAO - Extrém Police Spray CR 50ml

Anonym
Jozef
Som pokojnejší, keď viem, že ho má manželka pri sebe, keď ide večer z práce. Intuitívne ovládanie a to je super.

Hore