Nordik Sika vábnička na jelena Siku | FOTOPASTI.cz

Nordik Sika vábnička na jelena Siku

Kategorie: Vábničky
Kód produktu: PO29
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
880 Kč s DPH

Vábnička Nordik Sika je speciálně vyvinut k napodobování volání jelena Sika v říji.

Pro vábení jelenů sika během říje začněte roztažením spodní části vábničky, umístěte náústek do vašich rtů a začněte jemně foukat do vábničky, zavrčet a pak znovu jemně. Opatrně změňte za silné foukání abyste dosáhli vysoko posazeného hvízdavého zvuku, poté zase opatrně změňte intenzitu a foukejte krátce a jemně a jemně zavrčte. Váběte takto třikrát, počkejte a upravte vaši další vábící sekvenci podle odpovědi jelena. Poznámka: občas jeleni přijdou bez odpovědi. Pro nejlepší výsledek a nejvíce autentický zvuk otevřete a zavřete vaše ruce před vábničkou. Ujistěte se, že do náústku nefoukáte žádné sliny.

Tato vábnička může být také použita pro napodobování vábení mláděte jelena lesního v tísni. Tento zvuk znervózní stádo laní, přitáhne je přijít blíž, často štěkající. Tento typ vábení je nejvíce úspěšný v oblastech s hustou populací jelenů.

Pro vábení laně jelena, rozšiřte spodní část vábničky a umístěte náústek do vašich rtů a vydechněte. Foukněte jemně a delšími tahy vzduchu po dobu 15-20 sekund, odpočiňte 2 až tři minuty a pokračujte stejně dalších 15-20 minut v každé pozici. Během vábení tímto způsobem můžete také přivábit predátory jako jsou vlci a rysy v těch oblastech kde jsou běžní jeleni lesní.

Recenze produktu Nordik Sika vábnička na jelena Siku

Anonym
Funguje perfektně

Hore