Do mrazů
Top kvalita

Myslivecká obuv Demar Tirol DELUXE

Kategorie: Gumáky
Kód produktu: PO12709
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
4 869 Kč s DPH

Profesionální lovecká pánská obuv TIROL je vhodná zejména pro volný čas a myslivost.

Svršek obuvi je vyroben ze silné voděodolné kůže. Zateplení je s izolační vrstvou THINSULATE a voděodolnou membránou OUTDRY, která umožňuje prodyšnost obuvi z vnitřní strany ven a zamezuje pronikání vlhkosti do obuvi. Pohodlné zapínání z boku na zip.

Paropropustná membrána OutDry byla umístěna přímo na vnitřní straně svršku. V případě tradičního typu membrány TEX, voda pronikne mezi membránu a svršek obuvi a významně zvyšuje její hmotnost. Moderní technologie membrány OutDry umožňuje, že voda zůstává mimo obuv, tímto se nezvyšuje její hmotnost a Vaše nohy zůstanou dokonale suché! Výhody membrány OutDry oproti tradiční technologií!

Materiál Thinsulate je moderní 3M membrána. Má vysokou izolační schopnost, díky které efektivně udržuje teplo uvnitř obuvi. Izolační schopnost udržet teplo uvnitř obuvi, je dvakrát větší než u zateplení od jiných výrobců izolačních materiálů. Tento efekt byl dosažen použitím specializovaných materiálu z mikrovláken, které tvoří mikroskopické póry, s výbornou tepelně izolační vlastnosti. Tyto mikrovlákna nejsou namáhána a deformovaná při používání obuvi.

Výška: 380 mm
Hmotnost: 2662 g

Není problém botu v případě nesprávné velikosti vyměnit za správnou ...
 

Recenze produktu Myslivecká obuv Demar Tirol DELUXE

Bernard Krátký
Výborná spolupráce,boty vynikající a přesně trefená velikost.Děkuji moc S pozdravem Krátký
Sebastian
Vynikajuci pomer cena/kvalita v porovnani s konkurenciou, som veľmi spokojný

Hore