Laserová střelnice s dlouhou zbraní LaserSniper | FOTOPASTI.cz
Laserová střelnice s dlouhou zbraní LaserSniper LaserSniper - The Electronic Shooting Simulator
Sleva 20%

Laserová střelnice s dlouhou zbraní LaserSniper

Kód produktu: PO20950
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
37 583 Kč s DPH 46 979 Kč
  • Zábavný simulátor střelby na různé scenérie
  • Možnost pronájmu nebo odkupu
  • Realistický design zbraně
  • Kompletní poradenství pro správnou instalaci
  • Vhodná k využití během různých akcí

V rámci naší široké nabídky produktů naleznete i laserovou střelnici, která vám přináší spoustu skvělé zábavy. Jedná se o kompletní střelnici, kterou můžete využít například ve vašem obývacím pokoji, na oslavě, tréninku střelby, schůzi, setkání přátel, setkání partnerů nebo jen čistě ke zlepšení svých střeleckých dovedností. Zábavný simulátor střelby nabízí střelbu například na asfaltové holuby, živou zvěř, terče, plechovice, ryby, řadu náročností. Samozřejmostí je plnohodnotná evidence bodů či přehledné výsledky. Samotná zbraň je vyrobena z odolné kombinace syntetického materiálu a oceli. Díky těmto zapracovaným materiálům její hmotnost dosahuje úctyhodných 1,2 kg. Délka zbraně je 94 cm.

Parametry zbraně:

Barva zbraně: černá
Materiál: kombinace syntetického materiálu a oceli
Design: plnohodnotně realistický
Hmotnost: 1,2 kg

Při pronájmu laserová střelnice od nás obsahuje: věrnou kopii dlouhé zbraně, soubor se spoustou her, dataprojektor, projekční plátno, software pro spuštění, notebook. Ke střelnici také nabízíme odborné poradenství po telefonu pro správnou instalaci nebo instalaci na Vašem místě. Možné i odkoupení střelnice.

Doba pronájmu Cena pronájmu
3 hodiny 2673 Kč
1 deň  5373 Kč
2 dni 9450 Kč

Záloha za zapůjčení 48 600 Kč.

Cena za zakoupení střelnice je 48 600 Kč - balení při zakoupení obsahuje: 1 dlouhou zbraň, software a kameru. Dataprojektor a plátno nejsou při zakoupení součástí balení.

Přehled dostupných her:

Target practice – jedna z nejklasičtějších simulátorových střeleckých her. Vaším úkolem je sestřelit všechny terče. Čím blíže ke středu terč zasáhnete, tím vyšší skóre získáváte. Můžete tak mezi sebou soutěžit a překonávat nejvyšší skóre.

Wildgame hunter – zvířata se procházejí po lese, čekají na výstřel od Vás. Dokážete je všechny trefit? Nestřílejte však příliš rychle, protože můžete zasáhnout svého kolegu lovce, který se také nachází v lese.

Clay shooting – klasický Britský sport. Trefte asfaltového holuba ve vzduchu, nebo budete svědkem jeho bezostyšného dopadu na zem. Britští šlechtici praktikují tuto střelbu po celá desetiletí, nyní si ji můžete vyzkoušet i Vy. Britské vousy nejsou součástí balení :)

Saloon Shootout – nejlepší simulátor střelby z divokého západu. Zastřelte kovboje-gaunery a ne dámy v nouzi. Pokud tedy samozřejmě nechcete ztratit body rychleji než Váš stín. Nezapomeňte si nabít svou šestirannou zbraň, když je prázdná, dokud bude pozdě.

Target Range - pět ran, dva pohyblivé terče. Musíte pečlivě mířit a střílet. Snažte se zasáhnout cíl co nejblíže do středu a získáte více bodů. Čím dále jsou cíle, tím hůře se trefují, ale zároveň získáte více bodů.

Laser Darts - buďte jako Phil Taylor, mistr světa v šipkách. Hrajte šipky jako velký profík. Pokud si zvýšíte obtížnost, bude mnohem obtížnější zasáhnout terč. Pojďte na to!

Duck Hunting - lovecká hra, ve které musí hráč střílet létající kachny. Může být zvolena jedna ze tří úrovní obtížnosti, aby byla kontrolována rychlost hry a kachen.

LaserTennis - odpalujte tenisový míček na svého soupeře. Čím déle je míček ve hře, tím je rychlejší a těžší se trefuje. Kdo nahraje nejvíc bodů?

Quickshot – přesnost je to, na čem záleží. Existuje několik terčů, na které můžete vystřelit. Miřte pečlivě, ale zároveň rychle, neboť se ani nenadějete a terče budou nahrazeny dalšími.

Fast Follow – tato hra je především o rychlém rozhodování. Budete střílet na cíl, nebo ne? Pokud zasáhnete cíl, získáte body, pokud se rozhodnete nevystřelit, body Vám budou odečteny.

Hit the Can - ve staré Americké hře "Hit the Can" se budete snažit udržet plechovky ve vzduchu. Zní to mnohem jednodušší, než to ve skutečnosti je. Poražte gravitaci a nahrajte co nejvíce bodů.

Aquarius - tato hra je úžasná, a to zejména pro děti. Ryby plavou a hrají si, když se najednou zjeví krabi. Vyplašte krabi tak, že na ně budete mířit. Čím rychleji krabi odplašíte, tím více bodů získáte. Pokud krabi nejsou, plašte pouze ryby.

Menu a Admin:

Menu - vyberte si hru, kterou chcete hrát a vystřelte na obrazovku, abyste mohli začít. Nepotřebujete myš ani klávesnici. Jednoduše vystřelte a hrajte.

Game Admin - prostřednictvím Admina můžete sledovat a porovnávat statistiky. Také můžete vypnout hry, které nechcete hrát, nebo naopak zapnout hry, které chcete nabídnout svým klientům. Díky Game Admin-ovi máte naprostou kontrolu nad hrou a detailní pohled do statistik.

Recenze produktu Laserová střelnice s dlouhou zbraní LaserSniper

Hore