Kulová kozlice HAENEL Jaeger 8.11 | FOTOPASTI.cz
Kulová kozlice HAENEL Jaeger 8.11 Kulová kozlice HAENEL Jaeger 8.11 1 Kulová kozlice HAENEL Jaeger 8.11 2
Sleva 25%

Kulová kozlice HAENEL Jaeger 8.11

Kód produktu: HN31
Je nám to líto, ale prodej skončil.
  • hmotnost zbraně jen 2,8 kg
  • přehledné pevné mířidla
  • zádové napínání
  • elegantní bavorská pažba z ořechového dřeva

Kulová kozlica HAENEL Jaeger 8.11 je vybavena jednospoušťí, zádové napínání reagující na vychýlení temenní páčky, pevné mířidla jsou přehledné a přizpůsobeny k lovu pohybující se zvěře, spouštění je i bez napínáčku velmi jemné a nedochází ke strhávání. Celková váha zbraně je jen 2,8 kg a délka pouze 980 mm.

Stále rostoucí poptávka po kvalitních vícehlavňových zbraních střední třídy dal vzniknout modelové řadě zbraní, kam patří kulová kozlice Haenel Jaeger 8.11 a kulobroková kozlice Haenel Jaeger 8.10. Oba modely jsou vyrobeny moderními technologiemi a vyznačují se především konstrukční příbuzností s tradičními a osvědčenými výrobky Merkel SL a B3. Zbraně využívají osvědčenou koncepci volného hlavňového svazku "FREE FLOATING". Hlavně jsou tak na sobě nezávislé a umožňují odpovídající nastavení na požadovaný sústřel v rámci možného konstrukčního rozsahu. Ani větší počet výstřelů potom výrazně neovlivňuje přesnost střelby, jako je tomu u pevně spojených hlavňových svazků. Hlavně jsou vybaveny integrovanou lištou pro připevnění montáže.

Zbraně mají štíhlý a kompaktní design. Pažba netradičního bavorského vzhledu s lícnicí je vyrobena z kvalitního ořechového dřeva s elegantním laserem vypalovanou rybinou. Pažba je zakončena gumovou patkou. Díky baskule z lehkých slitin bylo dosaženo velmi nízké celkové váhy.

Délka hlavně: 550 mm
Celková délka: 980 mm
Hmotnost: 2,8 kg
Kalibr: 9,3x74R

Recenze produktu Kulová kozlice HAENEL Jaeger 8.11

Jozef
super pomer cena a kvalita , veľmi ľahká , presná , skvelý sústrel , jeden kohútik , môžem vrelo odporučiť
Majo
Krásna, presná a spoľahlivá kozlica, sústrel je výborný, ideálna na spoločné poľovačky ale aj na individuálne poľovačky. Je ľahučká, krátka, človek veľmi rýchlo zacieli, streľba je pohodlná, nekope, ani pri silnejšom kalibri.
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore