Benzínová sekačka SNAPPER NX-80 | FOTOPASTI.cz

Benzínová sekačka SNAPPER NX-80

Kód produktu: SN2691208
Je nám to líto, ale prodej skončil.

NX-80 je benzínová sekačka s pojezdem od SNAPPER, vybavená vysoce kvalitním a spolehlivým motorem BRIGGS & STRATTON 750EX Series™ DOV®, který poskytuje výkon 6 HP. Konstrukce sekačky je výsledkem dlouholetého testování, díky čemuž tento model uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Výšku sečení lze u tohoto modelu nastavit od 2,8 do 9,2 cm. Sekačka má velký sběrný koš o objemu až 60 litrů. Nechybí možnost mulčování. NX-80 má sklopnou rukojeť. Kromě zadního výhozu trávy, vyhazování trávy do sběrného koše je možné i boční výhoz trávy. Tento model má ergonomicky tvarované řídítka s pěnovým polstrováním pro maximální komfort uživatele.

  • Výborná ergonomie
  • Jednoduchá obsluha
  • Spolehlivost a funkčnost v nejnáročnějších podmínkách

Motor Briggs & Stratton - spolehněte se na kvalitu

Briggs & Stratton je největším světovým výrobcem malých spalovacích motorů. Tyto světoznámé motory jsou absolutní špičkou ve svém segmentu a vynikají nekompromisním poměrem mezi silou, kvalitou a cenou. Své uplatnění nacházejí v širokém spektru výrobků od hobby zahradních strojů až po výkonné profesionální stroje.

Motor je vybaven celou řadou špičkových technologií, jako je například ReadyStart. Tento systém zaručuje jednoduché a snadné startování bez ručního nástřikem paliva nebo použití sytiče. Při použití této technologie Briggs & Stratton garantuje start maximálně na druhé zatížení.

Technologie DOV®

Motor sekačky NX-80 je navíc vybaven přímým ventilovým rozvodem DOV® (Direct Overhead Valve), díky kterému dosahuje vyšší točivý moment a nižší hladinu hluku a vibrací v porovnání s motory, které využívají technologii OHC / OHV. Navíc je menší, tišší a lehčí. Tato technologie využívá přímý pákový ventilový rozvod. Celá konstrukce má méně pohyblivých částí než tradiční konfigurace OHV s rozvodovými tyčkami. Zůstávají zachovány všechny přednosti OHV, ale není třeba nastavovat klínový řemen nebo řetěz. Mimořádný výkon motorů DOV® oceníte zejména v dlouhé a vlhké trávě.

Motor: Briggs & Stratton 750EX Series™ DOV®
Objem: 161 cm3
Točivý moment: 9,5 Nm
Výkonová kategorie: 6 HP
Šířka záběru: 46 cm
Skelet: ocel
Pojezd: ano, 2.8 - 4.5 km/h
Výška sečení: 28 - 92 mm
Průměr kol: 180/280 mm
Objem sběrného koše: 60 litrů
Hmotnost: 37 kg
Mulčování: ano
Vyhazování: koš + zadní + boční
Sklopná rukojeť: ano

Recenze produktu Benzínová sekačka SNAPPER NX-80

Hore