Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VILLAGER VCPHT 920 | FOTOPASTI.cz
Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VILLAGER VCPHT 920 Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VILLAGER VCPHT 920 1 Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VILLAGER VCPHT 920 2 Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VILLAGER VCPHT 920 3 Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VILLAGER VCPHT 920 4
Sleva 23%

Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VILLAGER VCPHT 920

Kód produktu: VI050801
Je nám to líto, ale prodej skončil.

Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VCPHT 920 jsou skvělým pomocníkem pro stříhání živých plotů ve výšce a při zemi. Rukojeť stroje lze nastavit teleskopicky od 190 až do 265 cm, což vám umožní pohodlně a hlavně bez námahy dosáhnout na místa, na která se nemusíte šplhat zda použít žebřík. Navíc ušetříte množství drahocenného času a potřebné energie. Nůžky jsou poháněny akumulátorem, díky čemuž vás nebudou při práci omezovat žádné kabely jako u elektrických či benzínových strojích. Akumulátorové nůžky jsou navíc tiché, ekologické a bez emisí.

Díky bateriovým nůžkám na živý plot se stane péči o živé ploty ještě jednodušší a pohodlnější. Tento model s nastavitelným úhlem řezu ma otočnou, dvojitou čepel s délkou 53 cm a průměrem řezu do 20 mm. S Aku nůžkami na živé ploty VCPHT 920 můžete pohodlně pracovat až 40 minut, což je dostatečný čas pro práci se živým plotem. Stroj se dodává bez baterie a nabíječky.

  • Nastavitelný úhel řezu
  • Teleskopická rukojeť
  • Otočná hlava
  • 3 - letá záruka

Délka čepele: 530 mm
Typ čepele: Otočná, dvojitá
Průměr řezu: do 20 mm
Provozní doba: do 40 minut
Délka rukojeti: 1900 - 2650 mm
Typ rukojeti: Klasická
Nastavitelný úhel řezu: Ano
Hmotnost: 4,3 kg

Recenze produktu Akumulátorové teleskopické nůžky na živý plot VILLAGER VCPHT 920

Hore